izberi zase

ORODJE TEDNA! #izbira #prihodnost #kreiranje

ORODJE TEDNA! #izbira #prihodnost #kreiranje

Kakšno prihodnost si izbirate? Če si jo nikoli ne izbereš, ne pride. Koliko življenja preživljate v čakanju namesto v kreiranju in kaj vam življenje kreira vse drugo?

Več ljudi, ki si izbere drugačno, boljšo prihodnost na Zemlji, več je možnosti, da jo zaživimo.

Koliko si lahko danes izberete, kaj želite, da je vaša prihodnost in ste predani temu. In to ni toliko, kako bi natančno izgledala, ampak energija te prihodnosti in energija vas, ki ste voljnost to kreirati. Vesolje pa poskrbi za to, kako se bo to prikazalo. Z izbiro si to v sedanjosti čimbolj, kolikor si lahko in se odpreš, da ti raste.

In kaj če smo lahko pri vsaki izbiri zavedanje in zaznavanje, kaj nam ta izbira kreira, in to ni nikoli fiksno. Današnje orodje je povezano s tem. Lahko ste zavedanje prihodnosti z izbirami v sedanjosti.

Če si to izberem, kakšno bo moje življenje čez 5 let?
Če si tega ne izberem, kakšno bo moje življenje čez 5 let?

To se lahko vprašate pri vsaki potencialni izbiri in krepite zavedanje in zaznavanje prihodnosti, ki si jo kreirate. Ozavestite lahko tudi za nazaj, da ste pogosto vedeli, kaj bo “špilalo” in kaj ne. In pazite, da v spraševanje ne vmešavate svoj pričakovanj, sojenj, projekcij, ampak vseskozi razširuješ energijo, ko sprašuješ. Sprašujemo za pet let, ker se za manjše obdobje lahko bolj vmešava naš um, v daljšem obdobju pa je še preveč sprememb, neznank.

Kakšne neumnosti uporabljate, da nikoli niste vir kreiranja, kar resnično ste, ker če bi to bili, bi vam spremenilo vse? Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira neštetokrat? JA? Right&wrong, Good&bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Koliko življenja živite kot izogibanjem izbiram, napakam in da komu ne bi bili všeč, s čimer nikoli niste nikomur? Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira neštetokrat? JA? Right&wrong, Good&bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Haris Omanovič, Access Consciousness CF

Poglejte si še dosedanja ORODJA TEDNA? Priporočam vam, da greste vsak dan skozi njih. Postopoma jih nehaš uporabljati in postaneš ta orodja, s tem pa sprememba za cel svet. Kaj vse je še mogoče, če si vse to dovolimo biti?

Na mail team@haris.si mi pišite, kako vam gre in če imate še kakšno vprašanje.

 

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.