izberi zase

Orodje tedna! #praznovanje #uzivanje #fenomenalnost

Orodje tedna! #praznovanje #uzivanje #fenomenalnost

Kaj če je življenje lahko praznovanje? Kaj če lahko praznujemo življenje vsak dan?

Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi si dovolili vsak dan praznovati? Že zjutraj se prebudiš v praznovanje, zbudiš svoje telo, se urediš, obriješ, oblečeš v najboljša oblačila, pošpricaš z najljubšim parfumom

Kaj če bi vse lahko počeli kot praznovanje in kaj bi si izbrali, če bi praznovali? Kako bi se obnašali? Kaj bi počeli? Kaj bi jedli? Kaj bi pili? Kako bi jedli in pili? Kako bi se premikali? Bi bili nasmejani?

In to je orodje tega tedna…

Praznovanje.

Kaj če bi raziskovali, kako lahko svoje življenje spremenimo v praznovanje, kako lahko vedno bolj to prakticiramo?

Koliko smo utrujeni po praznovanju, ker nehamo praznovati in kaj vse mislite, da ni možno vseskozi biti praznovanje? Vse, kar to je, uničimo in odkreiramo? Right&wrong, Good&bad, Pod&poc, All9, Shorts, Boys and Beyonds (Accessov čistilni izrek, samo izrečeš in omejitev ni več)

Kaj ste naredili tako življenjsko pomembnega glede tega, da nikoli ne živite fenomenalnosti življenja, s čimer ohranjate življenje kot nekaj, kar ni praznovanje? Vse, kar to je, želite, da se uniči in odkreira krat godzillion? JA? Right&wrong, Good&bad, Podnpok, All9, Shorts, Boys and Beyonds (Kliring je iz zadnje knjige od Garyja Douglasa – Blessed Possibilties)

Kaj želite dokazovati z nepraznovanjem in koliko živite neskončno odlašanje praznovanja življenja? Vse, kar to je, uničimo in odkreiramo neštetokrat? JA? Right&Wrong, Good&Bad, Pod&poc, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Kaj če lahko oblačite vedno najboljša oblačila, tista, v katerih bi praznovali in kaj če si lahko kupite še boljša? Kaj če se lahko oblečete in uredite elegantno tudi, ko telovadite? Kaj če lahko vedno izbirate najboljše vino, najboljši šampanjec in ga ne šparate za kasneje?

Kakšna je lahko prihodnost? Kakšna je prihodnost, če vedno bolj živite praznovanje življenja?

Trenirajte. Mogoče vam ne bo šlo najboljše na začetku. En teden, dva tedna se boste mogoče to šele učili. Vztrajajte. Tudi če pozabite, se boste čez nekaj mesecev mogoče spomnili na tole orodje in ga takrat začnete prakticirati. Lahko ga pa zdaj vnesete v svoje življenje in se odprete fenomenalnosti življenja v vsakem trenutku.

Dosti je bilo šparanja za kasneje tam nekoč nekje. Čas je za praznovanje življenja.

Kakšno praznovanje življenja sem lahko danes, kar si nisem mogel niti predstavljati?

Preprosto se odpreš novemu dnevu s tem vprašanjem. Lahko ga tudi večkrat ponoviš in si dovoliš biti sprememba s svojo energijo.

Poglejte si še dosedanja ORODJA TEDNA? Priporočam vam, da greste vsak dan skozi njih. Postopoma jih nehaš uporabljati in postaneš ta orodja, s tem pa sprememba za cel svet. Kaj vse je še mogoče, če si vse to dovolimo biti?

Na mail team@haris.si me lahko še kaj vprašate ali pa mi sporočite, kako vam gre uporaba orodja. Sporočite pa mi tudi lahko, kaj se vam dogaja po spletnih seminarjih in po drugih delavnicah.

Haris Omanovič

 

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.