izberi zase

Kaj vse lahko skreiramo s telesi?

Kaj vse lahko skreiramo s telesi?

Skozi delavnice telesnih procesov Access Consciousness se učimo delovati skupaj s telesi, komunicirati z njimi in jih odklepati neskončnim možnostim.

Poznamo več kot 60 različnih telesnih procesov, ki bodisi odpirajo telesa neskončnim zmožnostim ali pa odstranjujejo v telesih shranjene omejitve te realnosti. Vse telesne procese se učimo izvajati in jih prejemamo na delavnicah v Hiši radosti.

Delavnice Access Consciousness vodi Ana Omanovič, ki sta v zadnjih dveh letih obiskala skoraj vse Accessove nadaljevalne seminarje. S svojimi izkušnjami, zavedanjem in s tem, kar si dovolita biti, nam pomagata na delavnicah biti, kar smo lahko, kar si izbiramo in kar smo od vedno vedeli, da je mogoče.

Access Bars je najbolj znan telesni proces, ki je tudi samostojna delavnica in predpogoj za nadaljevalni seminar Temelji. Z Barsi se raztapljajo vse omejitve, sojenja, prepričanja na različnih področjih življenja. Z vsakim prejemanjem in izvajanjem se vedno bolj odpiramo lahkotnosti in zavestnemu kreiranju življenja. Več o Access Bars.

MTVSS – je najbolj pogosto uporabljeni proces poleg Barsov. Osvobaja telo iz omejene realnosti, obnavlja in aktivira organe in telesne sisteme. Gre za najbolj splošen telesni proces, ki uravnava vse v telesu, poskrbi pa tudi za pomlajevanje.

Biomimetična mimikrija – ogromno tega je, koliko posnemamo telesa, realnosti in življenjske poti drugih ljudi. S tem se onemogočamo, da bi zaživeli svoje neskončne možnosti in neskončne možnosti naših teles. S tem telesnim procesom obrnemo vse procese posnemanja v drugo smer in zaživimo več sebe in lahkotnosti v življenju.

Energijski Facelift – gre za enega najbolj intenzivnih in negovalnih procesov. Ura Facelifta, je ura, ki nam najhitreje mine v življenju in je hkrati največji užitek. Obraz, telo in življenje postane po prejemanju nekaj Faceliftov bolj dinamično in oživi.

Korekcija vida – s tem telesnim procesov se izboljšuje fizični vid, prav tako pa v življenje vnašamo več zavedanja in dovolimo si bolj živeti resnico.

Demolekularna manifestacija & Molekularna demanifestacija – s tem spreminjamo vse v telesu na nivoju molekul. Vse, kar je odveč, se izniči in vse, kar manjka, se kreira.

Poglej več: Telesni procesi Access Consciousness

 

Dogodki Access Consciousness z Ano Omanovič

Kaj vse lahko skreiramo s telesi, kar si nismo mogli niti predstavljati? Kakšna je realnost onkraj te realnosti?

Kaj smo povedali o Telesnih procesih v oddaji Klepet ob kavi…

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.