izberi zase

Osebno srečanje s Harisom

Osebno srečanje s Harisom

Kaj vse si še lahko, kar si nisi mogel niti predstavljati?

Osebne seanse s Harisom Omanovičem nam omogočajo okrepitev sebe, svojega telesa in začetek novega življenja. Skozi osebni life-coaching ozavestimo sebe, uravnamo svoja čustva, dosežemo psihično ravnovesje, prenovimo svojo energijo in si začnemo življenje kreirati po svoje. Naučimo se prepoznati, kaj je resnično za nas.

Odpremo se zavestnemu delovanju v svojem življenju in prevzamemo odgovornost za svoje počutje in delovanje. Presežemo svoje omejitve in se podamo po poti, ki si jo sami izbiramo.

Osebne seanse pri Harisu priporočamo vsem, ki imate kakršnekoli psihične, čustvene, energijske in fizične težave. Prav tako pa vsem, ki nimate težav, a veste, da vam življenje lahko ponudi veliko več in si ga želite spremeniti.

Glavni namen osebnih srečanj je, da se okrepimo in postopoma zaživimo življenje, ki si ga nismo mogli niti predstavljati.

  • Life-coaching: Kreiranje novega življenja po svoje s pomočjo orodij Access Consciousness. Odpiramo se zavedanju, zaznavanju, prejemanju in sobivanju. Ozaveščamo in odstranjujemo vse, kar bi nas omejevalo. Naučimo se uporabljati orodja in kreirati v vsakdanjem življenju.
  • Telesni procesi & Access Bars: Prebuditev telesa, osvobajanje, raztapljanje omejitev, prenovitev organov, telesa in življenja. Energijske terapije, ki potekajo na masažni mizi.
  • Energijska sinteza bivanja & Simfonija možnosti: Odklepanje in osvobajanje bitja, telesa in življenja. Odpiranje neskončnim možnostim bivanja. Terapija poteka na masažni mizi.
  • Joy of Business: Lahkotno poslovno kreiranje, radost v poslu, kreiranje z zavedanjem in zaznavanjem, odstranjevanje vseh omejitev, kar se tiče prejemanja, denarja in pričakovanj. Poslovno svetovanje. Prvi koraki v poslu, kako razvijati posel, kako uspeti.
  • Skype seanse: Možne so tudi seanse na daljavo.

Skozi seanso izbiramo najboljše, kar je potrebno za spremembe in glede na to, kaj si stranka želi. Sproti ali že pred seanso priporočimo delavnice, ki lahko pripomorejo k boljšim rezultatom.

Haris Omanovič je certificiran facilitator Access Consciousness, certificiran Joy of Business facilitator, Access Bars in Body processes facilitator in izvajalec tretmajev Symphony of Possibilities.

Termini: po dogovoru, seansa traja dobro uro.
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Rezervacije na team@haris.si ali 040 504 127.