izberi zase

Orodje tedna! #novemoznosti #zavracanje #fantasticnost

Orodje tedna! #novemoznosti #zavracanje #fantasticnost

Življenje, Vesolje, Zemlja te obožujejo. Poznajo te že od vedno.

Ko si bila še mičkana, mičkan, zdaj ko si večja, večji. Vedno je vse ob tebi, vseskozi vse boža tvoje telo in te neguje. Si pozabil, pozabila, kako lepo je življenje?

Koliko energije porabljam v vsakdanjem življenju, da zavračam življenje, neskončne možnosti in vse, kar sem lahko, kar je lahko življenje? Vse, kar to je, naj se uniči in odkreira krat neštetokrat. Right&wrong, Good&bad, Pod&poc, All 9, Shorts, Boys & Beyonds

(Accessov čistilni izrek – izgovoriš te besedice, gre za različne vrste omejitev, s tem se ozavestijo in ne morejo biti več obstoječe.)

Kako je lahko življenje danes fantastično in kakšna fantastičnost sem lahko danes? Želite vse, kar vam to onemogoča, da se uniči in odkreira neštetokrat? JA? Right&wrong, Good&bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Kakšne neumnosti uporabljam v svojem življenju, da si nikoli zares ne izberem BITI? Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira neštetokrat? JA?Right&wrong, Good&bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Poglejte si še dosedanja ORODJA TEDNA? Priporočam vam, da greste vsak dan skozi njih. Postopoma jih nehaš uporabljati in postaneš ta orodja, s tem pa sprememba za cel svet. Kaj vse je še mogoče, če si vse to dovolimo biti?

Na mail team@haris.si mi pišite, kako vam gre in če imate še kakšno vprašanje.

 

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.