izberi zase

Orodje tedna! #sprememba #doprinos #izbira

Orodje tedna! #sprememba #doprinos #izbira

Imaš rad, rada življenje? Če je to odločitev, je itak vseeno, oboje je isto. Če prakticiraš ljubljenje, negovanje s svojim telesom, naravo, Zemljo, je to nekaj drugega. Koliko si lahko to, kar je življenje vseskozi do nas, prisotnost, na voljo, doprinos. Koliko si lahko to zdaj izbereš. Življenje je neskončna sprememba. Kakšen katalizator spremembe smo lahko danes?

Kakšna totalna sprememba sem lahko danes?

Vse v življenju se vseskozi spreminja. Nič ni nikoli isto. Naše telo in naše življenje, bi bili še večja sprememba, če ne bi to onemogočali in skušali oboje spravljati v red.

Kakšno spreminjanje sem lahko danes? – ste lahko tudi vprašanje.

Koliko kaosa lahko danes vnesem v svojem telo in življenje, da sem totalna sprememba in največji doprinos Zemlji, kar sem lahko? Želite vse, kar vam to onemogoča, da se uniči in odkreira neštetokrat? JA? Right&wrong, Good&bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Kakšen katalizator spremembe na Zemlji sem lahko skupaj s svojim telesom? Želite vse, kar vam to onemogoča, da se uniči in odkreira neštetokrat? JA? Right&wrong, Good&bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Haris Omanovič, Access Consciousness CF

Poglejte si še dosedanja ORODJA TEDNA? Priporočam vam, da greste vsak dan skozi njih. Postopoma jih nehaš uporabljati in postaneš ta orodja, s tem pa sprememba za cel svet. Kaj vse je še mogoče, če si vse to dovolimo biti?

Na mail team@haris.si mi pišite, kako vam gre in če imate še kakšno vprašanje.

 

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.