izberi zase

Orodje tedna! #hvaležnost #spremembe #življenje

Orodje tedna! #hvaležnost #spremembe #življenje

Nekaj, kar popolnoma izniči sodbe, primerjanja in analize je hvaležnost. Hvaležnost je velika energijska sprememba s telesom, z ljudmi in s planetom. Hvaležnost je odpiranje enosti, sobivanju in sokreiranju. S hvaležnostjo si dovoliš biti, odpreš se bivanju. S hvaležnostjo si lažje zavestna izbira.

Koliko lahko ozavestite svoje življenje? Kaj vse je del našega življenja? Kako nam dobro gre in nočemo tega opaziti? Koliko je lepih stvari v našem življenju, kaj vse imamo? Kakšno darilo smo? Kakšno darilo je naše telo? Kakšna darila so ljudje, živali, rastline? Kakšno darilo je zrak, voda, sonce? Koliko živimo eno samo darilo v življenju?

Koliko vas osvobaja, če ste hvaležni tudi za stvari, področja v življenju, ki vam niso toliko všeč? Preprosto si izbereš hvaležnost in s tem osvobodiš sebe. S tem dovoliš, da gre vse na bolje v življenju. S tem se odpreš spremembam, več energije, več možnosti, novemu. S tem ste privlačni za popolnoma nekaj drugega, za več prejemanja in energije doprinosa v življenje, za več prostora, za več spoštljivosti, čutnosti.

Kakšno prihodnost kreiramo, če smo hvaležnost? Kakšna je sedanjost, če si izberemo zdaj biti hvaležnost.

Hvaležnost.

Lahko greste zdaj skozi različna področja življenja in lahko to prakticirate vsak dan te dni, dovolite si biti energijska sprememba s hvaležnostjo. S tem odpade vse, kar se upirate, nabirate, kreirate zidove in se odpirate življenju.

Pomislite zdaj na nekoga v vašem življenju in dovolite si biti neskončna hvaležnost, dovolite tej osebi, da je del vaše neskončne hvaležnosti. Dovolite sebi, svojemu telesu, svojemu življenju, vsemu, da je del vaše neskončne hvaležnosti. Dovoli si prejemati hvaležnost. Hvaležen sem.

Na mail team@haris.si me lahko še kaj vprašate ali pa mi sporočite, kako vam gre uporaba orodja. Sporočite pa mi tudi lahko, kaj se vam dogaja po spletnih seminarjih in po drugih delavnicah.

Haris Omanovič

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.

Vas zanima ORODJE PREJŠNJEGA TEDNA?