izberi zase

Kako začeti?

Je že čas, da zaživiš svoje neskončne možnosti?

V Hiši radosti izvajamo delavnice Access Consciousness in take, ki jih sami razvijamo. Glavni namen naših dogodkov je, da udeleženci vedno bolj zaživijo svoje življenje po svoje, da postanejo samostojna zavestna izbira, začnejo kreirati onkraj tega, kar smo predvidevali, da je možno, zaživijo lahkotnost in radost s svojimi telesi, zaživijo drugačno sobivanje z ljudmi in z naravo.

Zelo pogosto vprašanje ljudi, ki se prvič srečajo z nami ali obiščejo našo spletno stran je:

Kako začeti? Katere delavnice se udeležiti?

Ena možnost, kako si izbrati, je da spontano izberete delavnico, ki vas pritegne. Večino delavnic prilagodimo tako začetnikom, kot tistim, ki že dlje časa obiskujejo naše delavnice.

Še najbolj pa vam od vseh delavnic za začetek priporočamo delavnico Access Bars, ki je tudi prva, kar se tiče Accessove strukture delavnic.

Na njej spoznamo kar nekaj orodij, kako živeti več sebe, življenja in zavedanja, ki jih začnemo uporabljati v vsakdanjem življenju.

Naučimo se pa tudi izvajati in prejemamo Barse, ki je proces raztapljanja omejitev, stališč, nabranih sojenj iz vseh področij življenja, s čimer se odpiramo lahkotnosti, prejemanju in novemu življenju.

Barsi so odlična podlaga, da boljše spremljate naše ostale delavnice. Redno pa se potem tudi lahko udeležujete izmenjav Barsov ob torkih.

Več o Access Bars in terminih delavnic: ACCESS BARS

Na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127 nas lahko tudi sami vprašate, kakšno delavnico ali mogoče osebno seanso vam priporočamo, in kako lahko najlažje realizirate, kar si želite.

Delavnice Access Consciousness vodi Ana Omanovič, ki sta v zadnjih letih obiskala skoraj vse Accessove nadaljevalne seminarje po večkrat. S svojimi izkušnjami, zavedanjem in s tem, kar si dovolita biti, nam pomagata na delavnicah biti, kar smo lahko, kar si izbiramo in kar smo od vedno vedeli, da je mogoče.

Že več let vodita različne delavnice osebne rasti in je njuno življenje neskončno raziskovanje, kaj vse smo še lahko s telesom, z ljudmi in kaj vse je še lahko življenje na Zemlji.

Kaj smo povedali o Access Bars v Klepetu ob kavi..

Še ostali posnetki naših gostovanj v oddaji v povezavi.