izberi zase

Kako začeti?

Je že čas, da zaživiš svoje neskončne možnosti?

V Hiši radosti izvajamo delavnice Access Consciousness in take, ki jih sami razvijamo. Glavni namen naših dogodkov je, da udeleženci vedno bolj zaživijo svoje življenje po svoje, da postanejo samostojna zavestna izbira, začnejo kreirati onkraj tega, kar smo predvidevali, da je možno, zaživijo lahkotnost in radost s svojimi telesi, zaživijo drugačno sobivanje z ljudmi in z naravo.

Zelo pogosto vprašanje ljudi, ki se prvič srečajo z nami ali obiščejo našo spletno stran je:

Kako začeti? Katere delavnice se udeležiti?

Ena možnost, kako si izbrati, je da spontano izberete delavnico, ki vas pritegne. Večino delavnic prilagodimo tako začetnikom, kot tistim, ki že dlje časa obiskujejo naše delavnice.

Še najbolj pa vam od vseh delavnic za začetek priporočamo delavnico Access Bars, ki je tudi prva, kar se tiče Accessove strukture delavnic.

Na njej spoznamo kar nekaj orodij, kako živeti več sebe, življenja in zavedanja, ki jih začnemo uporabljati v vsakdanjem življenju.

Naučimo se pa tudi izvajati in prejemamo Barse, ki je proces raztapljanja omejitev, stališč, nabranih sojenj iz vseh področij življenja, s čimer se odpiramo lahkotnosti, prejemanju in novemu življenju.

Barsi so odlična podlaga, da boljše spremljate naše ostale delavnice. Redno pa se potem tudi lahko udeležujete izmenjav Barsov ob torkih.

Več o Access Bars in terminih delavnic v povezavi.

Na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127 nas lahko tudi sami vprašate, kakšno delavnico ali mogoče osebno seanso vam priporočamo, in kako lahko najlažje realizirate, kar si želite.

Delavnice Access Consciousness vodita Haris in Ana Omanovič, ki sta v zadnjih dveh letih obiskala skoraj vse Accessove nadaljevalne seminarje. S svojimi izkušnjami, zavedanjem in s tem, kar si dovolita biti, nam pomagata na delavnicah biti, kar smo lahko, kar si izbiramo in kar smo od vedno vedeli, da je mogoče.

Že več let vodita različne delavnice osebne rasti in je njuno življenje neskončno raziskovanje, kaj vse smo še lahko s telesom, z ljudmi in kaj vse je še lahko življenje na Zemlji.

V Hiši radosti organiziramo še različne delavnice Telesnih procesov Access Consciousness. Poleg Barsov so to še MTVSS, Biomimetična mimikrija, Korekcija vida, Facelift, Demolekularna manifestacija & Molekularna demanifestacija in mnogi drugi. Več kot 60 jih je. Vsi na različne načine osvobajajo telesa in s tem naše življenje, hkrati pa odklepajo zmožnosti teles. Več o teh delavnicah v povezavi.

Ob sredah so redne delavnice telesnih procesov, ko se učimo povezovanja, komunikacije s telesi in kreiranja skupaj z njimi, vsakič pa tudi izvajamo in prejemamo po en telesni proces. Več o delavnicah ob sredah.

Ob ponedeljkih pa so redne Accessove izmenjave, ko vsakič prejemate Barse, MTVSS ali kaj drugega, kot se sproti dogovorite z udeleženci. Več o izmenjavah.

Spodbujamo redno delo na sebi, sploh z delavnicami med tednom, kot so ob ponedeljkih in sredah. Zato za oba dneva veljajo količinski popusti in sta praviloma cenejša, kot ostale izredne delavnice.

Trenutno potekajo posebno ugodne PREDSTAVITVENE TERAPIJE Access Bars, MTVSS, Energijski Facelift. Ko se lahko spoznate z našimi tretmaji, lažje odločite za delavnico, vzamete pa tudi lahko paket osebnih terapij. Več v povezavi >>

Potem ko se udeležite delavnice Access Bars, izpolnjujete pogoj, da se udeležite 4-dnevne nadaljevalne Accessove delavnice Temelji. Gre za zelo intenzivno delavnico vstopa v novo življenje, novo dojemanje, novo zavedanje, novo realnost z ogromno orodji in procesi. Ta delavnica je tudi pogoj za nadaljevalna izobraževanja v tujini pri glavnih kreatorjih Access Consciousnessa, to sta Gary Douglas in Dr. Dain Heer. Več o 4-dnevnem intenzivu Temelji.

Priporočamo vam tudi delavnice Joy of Business. Spoznamo, kako drugače delovati v poslu, kreiranju in življenju. Gre za še najbolj praktično usmerjene Accessove seminarje. Več o prihodnjih delavnicah Joy of Business.

Prijavite pa se lahko tudi na osebno srečanje z Ano ali Harisom. Več tukaj >>.

Kaj smo povedali o Access Bars v Klepetu ob kavi..

Še ostali posnetki naših gostovanj v oddaji v povezavi.

Preberite še