izberi zase

Sanja po delavnici Joy of Business: “Počutim se fantastično!”

Sanja po delavnici Joy of Business: “Počutim se fantastično!”

Že kar nekaj časa sem spremljala Joy of Business in ustanoviteljico Simone Milasas preko različnih kanalov, zato sem se tudi odločila za obisk delavnice, ker sem hotela vedeti še več o orodjih in o vprašanjih, ki se jih uporablja na to temo. …

Delavnica je bila zelo intenzivna. Skozi delavnico se vršijo kliringi, Haris pa je pripravljen odgovarjati na vsa postavljena vprašanja in brskati po tem, kje imamo vse omejitve. Zato samo sprašujte, sprašujte in še enkrat sprašujte! Niti se nisem zavedala, koliko močna je bila delavnica do naslednjega dne, ko sem videla, kako moje telo procesira vso nesnago, ki smo jo prejšnji dan čistili. Sedaj je minil že mesec od delavnice in jaz se počutim fantastično, v službi sem bolj jasna, delo je opravljeno hitreje, moj govor je bolj prodoren (pa naj se sliši še tako smešno in čudno :) ) in spremembe so opazili tudi moji najbližji.

Žal vseh sprememb ne morem navesti, ker so spremembe na takšnem nivoju, ki so neopisljive. V telesu in v mojem bivanju&delovanju pa se je zgodil ogromen preobrat. Priporočam jo vsem, ki si želijo več jasnosti. Če greš na Joy of Business delavnico, se spremembe ne bodo pokazale samo v biznisu, ampak tudi na ostalih področjih življenja… in kako je lahko še boljše kot to?!

Sanja S. po delavnici Joy of Business.