izberi zase

Osebne seanse z Ano Omanovič

Osebne seanse z Ano Omanovič

Individualno srečanje po dogovoru, pišite na ana@hisaradosti.com in rezervirajte svoj termin

Bi rad sam postal zavestni kreator svoje realnosti s svojim zavedanjem? Si želiš odkriti kdo in kaj vse v resnici si?

Mogoče izkušaš velike spremembe v svojem življenju in ne veš kam in kako naprej? Depresija? Stres? Bolečine, bolezni in spremembe na telesu? Iščeš namen in smisel svojega življenja? Si želiš poenostaviti svoje življenje? Napredovati? Začeti uživati in kreirati? Se ti zdi da zate ni rešitve? Si obtičal v posledici nekega vzroka? Ali pa že kreiraš in zares uživaš v svojem delu in bi rad še več?

Osebna srečanja so namenjena vsem, ki si želite individualne obravnave pri svoji osebni rasti, uspehu in neuspehu, telesu, življenju nasploh.

Kaj vse si lahko brez omejitev, ki si jih naredil tako resnične, da zares verjameš da so resnične in jih ni možno spremeniti?

Obstaja drugačen svet, od tega ki se odvija pred našimi očmi. Veš tudi ti? Kako bi se rad videl v prihodnosti? Kdo bi bil, če bi vedel, da ti ne more spodleteti?

Ali ste pripravljeni zahtevati od življenja kar si želite, raziskati svoje talente, sposobnosti, moč, vrednosti, darove in kdo ve kaj vse še? 

Kaj če je namen, če že mora biti, to, da se imamo fajn? Da se zabavamo?

Kaj lahko pričakujete od osebne seanse?

Pri odločaana za dogodkenju za osebno seanso je pomembno da veste kako le-ta poteka.

Srečanja potekajo ena na ena, dela se na vaših individualnih željah in potrebah. Z mojo facilitacijo ozavestimo samo srčico vaše težave in formuliramo praktično strategijo z orodji za spremembo. Srečaja potekajo spontano, preko pogovora.

Ana Omanovič je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termini: po dogovoru
Lokacija: po dogovoru
Cena: 200 EUR, trajanje: 60 minut, paket 3-ih srečanj 500 EUR

 

Rezervacije terminov potekajo preko maila ana@hisaradosti.com ali telefona 040 504 127.