izberi zase

SOP z Ano Omanovič

SOP z Ano Omanovič

Srečanje po dogovoru, pišite na info@anaomanovic.com in rezervirajte svoj termin

Če bi lahko izbral karkoli, kaj bi to bilo?

Vsaka oseba ima unikatne kapacitete prejemanja in dajanja energij in s seanso Simfonija možnosti začneš dostopati do tega kar je resnično zate in tvoje telo – onkraj tega kar si kupil kot resnično v tej realnosti.

Seansa je za večino ljudi onkraj predstavljivega in jo je težko ubesediti. Vsako bitje in telo jo prejema na čisto svojevrsten način.

Pri seansah funkcioniram iz energije, prostora in zavedanja neskončnih možnosti kar v resnici smo, in ne sojenja tebe in tvojih sedanjih ali preteklih dogodkov in izbir in sem tako povabilo zate, da se odpreš temu kar je resnično mogoče zate.

Kakšno povabilo sem lahko zate in tvoje življenje? 

View at Tiber and St. Peter's cathedral in Rome

Po seansi Simfonija možnosti pri Ani Omanovič:

Vedno sem iskala nekaj več in vedno sem se spraševala kaj je čarovnija? Koliko raznih definicij čarovnije in magičnosti sem vzela v svojem življenju. Pa me nobena ni zadovoljila in mi dala prostora sebe. Prostora, kjer bi lahko jasno zaznala, kaj si resnično želim in kaksno mnenje imam pravzaprav o sebi in svojem življenju. Ko sem se srečala z orodji Access Consciousness-a sem bila nekje na polovici poti v žrelo predaje. In hop, rešilna bilka se je pojavila, iz praznega prostora. Eno orodje je oplemenitilo drugo. Z dopuščanjem svojih izbir in sebe, sem kar naenkrat imela več izbir, se več možnosti in še intenzivnejšo verzijo vprašanja kaj vse je še mogoče?

In tako sem se srečala z SOP- jem. V prevodu Simfonija možnosti ( Symphony Of Possibilities). Si lahko zamislite, ko se vsa orodja zlijejo v en proces? En proces simfonije življenja? En proces, ki te odpre bistvu? En proces, ki zbriše paradigme in trdna prepričanja? Proces, ki te z olajšanjem spusti v Kraljestvo sebe? Proces, ki osmisli besedo enost. Proces, ki da rojstvo neskončnim možnostim? Iščete pravo čarovnijo? Potem je danes vas srečni dan. Ste pripravljeni prejeti darilo življenja, ki je vse več kot ste si kdajkoli upali verjeti, da je mogoče?

Simfonija možnosti vas vabi. Se boste danes odzvali klicu iz globine sebe in dali priložnost vesolju, da vas obdari?

Aleksandra Nkumah

 

Dandelion-Picture-Drawing-279x279                                                                                                                                                                                     Nor proces, ki mi je spremenil način bivanja.

To resnično ni samo terapija. To je doživetje. Občutiš, kdo si. Spoznaš, kaj pomeni BITI. Spremeni ti življenje. Omogoči ti, da si dovoliš vedeti in temu slediti. Odpre ti vrata v prostor, kjer ni omejenosti. Tudi če sem se še tako močno oklepala nekaterih igric maltretiranja sebe,  igranja žrtve, avtomatizmov… vse to je odpadlo. Proces se je dogajal povsod, na telesu in bitju. Na trenutke ni bilo prijetno, telo se je zvijalo pod nenadzorovanimi krči in se hkrati razbremenjevalo. Vedela sem, da moram to izbrati zase, zato sem dovolila telesu, da gre skozi proces. 

Vse kar se mi je trenutno dogajalo v življenju se je v eni uri terapije prevrtelo naprej.  Kot da bi si ogledala svoje življenje in ozavestila vse, kar sem želela ozavestiti, še preden bi si za to rabila do konca skreirati lekcijo ali drame, ki bi mi to pomagale  spoznati.

Smešno je, ker je tako preprosto in ker je vse to mogoče v samo eni terapiji. Vse drame odpadejo. Problemom, ki sem si jih kreirala se zdaj samo še smejim. V sekundi sem prenehala to početi in si z lahkoto izbiram nekaj drugega zase, za svoje življenje in za svoje telo.

Prepoznala sem avtomatizme in sojenja, ki so me blokirala. Pogledala sem stvari, ki jih prej nisem bila voljna videti. Kar zgodi se. Kot da bi izstopila iz vsega in na celotno svoje življenje pogledala od zgoraj. Postalo mi je jasno, da imam izbiro in da je to način s katerim lahko karkoli spremenim že v trenutku.

Vse je izbira. Ta stavek mi vedno znova poglobi zavedanje. Resnično, postalo mi je jasno, zakaj si nekaj izbiram.

Poti nazaj ni. Drugačna sem. SOP terapija je neizogiben proces, v katerem ozavestiš ogromno stvari in te pelje naprej, v več življenja, več SEBE, več radosti in vsega, kar si resnično želiš. Prepoznaš se kot kreatorja vsega v svojem življenju in to morda niti ni tako prijetno. Vse, kar si po nepotrebnem kreiraš in kompliciraš življenje, se ti zdaj ne zdi več vredno, da bi to počel.

Tudi če sem še tako ljubila igranje, dramatiziranje in kompliciranje, sem med terapijo začela še bolj ljubiti sebe. Zdaj ne vidim nobene vrednosti več v početju tega in zafrkavanju sebe. Ni zabavno. Vsa teža je kar odpadla. Nenavaden občutek, nekaj novega. Noro je, ker si lahko to izberem in ker si vedno bolj to izbiram.

In zdaj lahko grem samo še naprej. In vedno naprej. Ničesar se ne rabim več oklepati, ničesar ohranjati v obstoju, ampak sem lahko sprememba, življenje in vse kar si izberem. Z lahkoto. To dovolim sebi in tudi vsem drugim.

HVALA.  Kako je lahko več tega v mojem življenju?

Hvala Ana.

Nadja Ogrinc

giftTermini: Srečanje po dogovoru, pišite na info@anaomanovic.com in rezervirajte svoj termin
Lokacija: po dogovoru
Cena:
20 min: 60 EUR
30 min: 90 EUR
45 min: 150 EUR
60 min: 200 EUR

Rezervacije terminov potekajo preko emaila info@anaomanovic.com ali telefona 040 504 127.