izberi zase

Orodje tedna! #dopuscanje #zanimivo #mnenje

Orodje tedna! #dopuscanje #zanimivo #mnenje

Za orodje tega tedna sem izbral DOPUŠČANJE. To je, ko nisi v strinjanju, v nasprotovanju, niti v reakciji. Ozavestiš, da je vsak vesolje zase, vsak živi svoje življenje, svojo realnost in si tudi hvaležnost za to. Kaj če je vse, kar si ljudje izbirajo, vse, kar so, ves njihov odnos do situacij, kaj če je lahko samo ZANIMIVO.

Ko si v strinjaju, nasprotovanju, reakciji narediš trdne, resnične poglede drugih, način kreiranja drugih in s tem postanejo del tvojega vesolja. Ko si orodje Zanimivo, ko si dopuščanje, s tem postaneš dopuščanje sebi in si dovoliš biti prostor, biti življenje.

Ko si dopuščanje do mnenje, sojenj, zaključkov, ločevanj, pričakovanj, projekcij, ne morejo več biti obstoječa in izginejo. Tako lahko ozavestite vse sodbe, ki jih imate do sebe, svojega telesa, do življenja, do ljudi in ponavljate orodje: ZANIMIVO MNENJE. IMAM TO MNENJE. Ponoviš nekajkrat. Dopuščanje si do omejitev in izginejo, že vseskozi niso bile resnične.

Zanimivo.

In za vsako stvar v življenju, situacijo, dogodke, ljudi, človeštvo.. vseskozi si Zanimiv pogled, vseskozi govoriš zanimivo in ne daješ stvarem nobenega predznaka plus ali minus, vse je to, kar je. In pogosto boste potiho rekli zanimivo, ker ljudje želijo slišati nekaj drugega. Vprašajte se, kaj ljudje želijo slišati, kaj je njihova resnica, in jim to povejte. Priporočljivo je, da verbalno pritrjujete njihovim pogledom, s tem boste ljudem bolj všeč in lahko boste ostali nevmešani v njihovo življenje.

Kaj ste naredili tako življenjsko pomembnega, vrednega, resničnega, da nikoli ne izbirate biti zanimiv pogled, s čimer bi kreirali več lahkotnosti v vašem življenju in še več vašega v življenju? Vse, kar to je, želite, da se uniči in odkreira krat godzillion? JA? Right&wrong, Good&bad, Podnpok, All9, Shorts, Boys and Beyonds

Kako sem lahko zanimiv pogled, kar resnično sem? (se vprašajte) Vse, kar vam to onemogoča, želite, da uničimo in odkreiramo neštetokrat? JA? Right&Wrong, Good&Bad, Pod&poc, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Poglejte si še dosedanja ORODJA TEDNA. Priporočam vam, da greste vsak dan skozi njih. Postopoma jih nehaš uporabljati in postaneš ta orodja, s tem pa sprememba za cel svet. Kaj vse je še mogoče, če si vse to dovolimo biti?

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Na mail team@haris.si me lahko še kaj vprašate ali pa mi sporočite, kako vam gre uporaba orodja. Sporočite pa mi tudi lahko, kaj se vam dogaja po spletnih seminarjih in po drugih delavnicah.

Haris Omanovič

 

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.

Preberite še