izberi zase

Jasmina: “Ko imaš občutek, da si v nebesih.”

Bom poskusila svoje občutke ubesediti, ker v bistvu je težko opisati nekaj, za kar so besede čisto premalo in takšna beseda, ki bi res opisala vse to dogajanje, je lahko samo brez besed. …

Skratka, že pred delavnico sem se veliko ukvarjala s seboj in vedela, da smo edinstveni, vendar kako to edinstvenost živeti, pa sem se začela učiti šele sedaj… besed, ki mi jih je položil v srce Haris, nisem pričakovala in preveč so me omejevale moje predstave, slike, vzorci, da bi sploh videla dlje.

Po prvi terapiji se mi obzorje veča, veča se moj prostor, večajo se moji občutki. Že s pogovorom sem prišla do novih razsežnosti. Kaj se je pa dogajalo po prejemu energijske terapije, pa najlažje opišem kot čudovito pravljico, ko imaš občutek, da si v nebesih, po telesu ti šibajo celice z električnim nabojem in počutiš se, kot bi bil omamljen, omamljen od lepote vsega okrog tebe.

Ko sem razprla roke, je bila v njih tako velika moč. Občutek drevesa, ki mu segajo korenine iz nog daleč v globino in občutek mogočne krošnje, ki se vzpenja visoko v nebo. Na vejah bodo pravkar vzbrsteli prvi listi, mogoče cvetovi in na koncu sadež, iz katerega bomo imeli vsi sladkosti. Hrati pa občutek mehkobe, nežnosti, gibljivosti, kot bi drevo plesalo z vetrom.

Čutila sem prostor, dotik, čutila objem….objem vesolja, objem vsega. In ta občutek lahko prikličem, kadarkoli si ga zaželim. Kaj je lahko še lepšega? No ja, komaj čakam drugo terapijo ;) in napišem še kaj več ;)

To je tako malo vsega, kar sem doživljala, vendar težje opišem boljše. Haris, res ti hvala.

Jasmina Levičar po delavnici in osebnem srečanju s Harisom