izberi zase

V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Kaj si izbirate vi in vaše telo?

Kaj če bi ustvarili radostno utelešenje; lahkotnost, veselje in veličastnost?

Kaj sploh so telesni procesi Access Consciousness?
To je metoda s polaganjem rok, kjer uporabljamo različne pozicije rok na različnih mestih po telesu in nato pokličemo energije da se le-te zaženejo na različnih točkah. Vsi ti pocesi facilitirajo telo, da se povrne do svojih izvornih funkcij, kar pripomore k lajšanju telesnih tegob in dolgoživosti naših teles. Te energije so naravne energije, ki jih imajo telesa in dostop do njih imajo od povsod v vesolju. Z njimi lahko na telesu spremenite marsikaj kar morda s konvencionalnimi načini niste mogli spremeniti.

Vabljeni k ogledu oddaje Klepet ob kavi, kjer se voditeljica in Ana pogovarjata kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi Access Consciousness ?

Pridruži se na kakšni izmed DELAVNIC.

Ana Omanovič je edinstvena in s svojo strastjo do tega kar počne je povabilo za vse, ki si izbirajo več lahkotnosti, več radosti, več življenja! Je nekdo, ki se nikoli ne ustavi, se nikoli ne preda in nikoli ne odneha pri iskanju več življenja, več monosti, več radosti! Za sabo ima ogromno delavnic, seminarjev z udeleženci njenih delavnic in ogromno mednarodnih seminarjev, ki se jih sama redno udeležuje, ker si izbira da je s svojimi izbirami doprinos zase, za druge in za cel svet.