izberi zase

Orodje tedna! #misli #custva #obcutki #omejitve #99%nitvojega

Orodje tedna! #misli #custva #obcutki #omejitve #99%nitvojega

Eno od stvari, ki mi je zelo všeč pri Access Consciousnessu, je, da se z omejitvami sploh ne rabimo toliko ukvarjati, ne rabiš jih analizirati, razumeti, preprosto uporabiš eno izmed orodij, jih odstraniš, tako in tako sploh niso resnične. In izbiraš, greš naprej, kreiraš svoje življenje.

Eno takoj orodij je vprašanje Komu to pripada. Za vsako misel, občutek, čustvo, omejitev, pogled se vprašate: Komu to pripada? Čigavo je to? in vrnete k izvoru. Kar 99% tega sploh ni naših, pripada drugim, okolici, tej realnosti in preprosto vrnemo nazaj ter se s tem ne ukvarjamo več.

Koliko vam to kreira lahkotnosti? Najboljše, da kar povadite. Pomislite na eno misel, čustvo, občutek, se to vprašate in vrnete nazaj. Niti ne rabite toliko natančno vedeti, kje ste to pobrali.

Komu to pripada? Čigavo je to?

Lahko tudi ozavestite, koliko zaznavate svojo okolico in kupujete, da je vse to vaše. Koliko živite življenje drugih ljudi in to kar je normalno in sprejemljivo? Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira?

Naloga tega tedna je, da vseskozi raziskujete to orodje. Za vsako misel, čustvo, občutek, pogled, omejitev se vprašate, komu to pripada in vrnete okolici. S tem si vedno bolj prejemanje, bivanje, zaznavanje, zavedanje. Vedno bolj se odpiraš življenju in več možnostim.

Na mail team@haris.si me lahko še kaj vprašate ali pa mi sporočite, kako vam gre uporaba orodja. Sporočite pa mi tudi lahko, kaj se vam dogaja po spletnih seminarjih in po drugih delavnicah.

Haris Omanovič

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.

Vas zanima ORODJE PREJŠNJEGA TEDNA?