izberi zase

Orodje tedna! #pustolovščina #avantura #življenje

Orodje tedna! #pustolovščina #avantura #življenje

Kaj če lahko življenje živimo kot avanturo, kot pustolovščino, kot dogodivščino? Kaj vse lahko skreiramo? Kaj vse je mogoče, če nehamo biti tako zelo resni in se nehamo ukvarjati s preživetjem in razreševanjem težav?

Kakšne pustolovščine so danes pred mano?

Lahko uporabite tudi avanture, dogodivščine, čarovnije.. ali karkoli drugega vam ustreza. S tem vprašanjem se odpreš novemu dnevu, novim stvarem, dogodivščinam in ne gre za iskanje odgovorov. Odgovor ti da življenje z aktualizacijo tega, po čemer sprašujem. Vsak dan lahko začnete s tem vprašanjem.

Še dva čistilna stavka v povezavi s to tematiko. Lahko si ju ponovite večkrat. Besedice samo izgovorite in se vam odstranijo omejitve, spremeni se energija.

Kaj ste naredili tako pomembno, vredno in resnično, da si nikoli ne izbirate avanture življenja? Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira neštetokrat? JA? Right&wrong, Good&bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Kaj ljubiš v stresu, trpljenju, resnosti, reševanju življenja, ki si jih izbiraš? Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira neštetokrat? JA? Right&wrong, Good&bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Poglejte si še dosedanja ORODJA TEDNA? Priporočam vam, da greste vsak dan skozi njih. Postopoma jih nehaš uporabljati in postaneš ta orodja, s tem pa sprememba za cel svet. Kaj vse je še mogoče, če si vse to dovolimo biti?

Na mail team@haris.si mi pišite, kako vam gre in če imate še kakšno vprašanje.

Haris Omanovič

 

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.

Preberite še