izberi zase

Access Consciousness – nekaj, kar že vseskozi iščeš?

Ste že opazili seminarje Access Consciousness? Gre za že po celem svetu razširjen skupek tehnik, orodij, seminarjev, ki nas opolnomočajo, da zaživimo sebe, življenje po svoje, da si dovolimo biti energija, zavedanje, kar smo lahko, da se odpremo prejemanju, radosti, lahkotnosti.

V Hiši radosti izvajamo ogromno Accessovih seminarjev: Access Bars, MTVSS in drugih telesni procesi, Joy of Business, Temelji… in skoraj vsak mesec smo na kakšnem nadaljevalnem seminarju v drugih državah. Vedno bolj noro je, kaj vse smo lahko s telesi in kaj vse je lahko življenje. Spremembe so vedno bolj preproste in vedno večje.

Na tokratnem spletnem seminarju smo vam predstavili vse Accessove delavnice, spoznali smo se s tem, kako jih vse lahko uporabimo v svojem življenju, kako lahko pomagamo tudi drugim in kako jih lahko spremenimo v svoj posel. Vsebino pa boste kreirali tudi z vašimi vprašanji.

Poglejte si tudi termine delavnic Access Consciousness >>

Vodil nas je Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.


KLIKNI Naroči / Subscribe na Harisov kanal na Youtube >> S tem boste prvi obveščeni o novih posnetkih.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kako z vprašanjih ustvarjati svoje življenje?

Preberite še