izberi zase

Natja Klemenčič: “Nehala sem se skrivati in počutim se kot otrok, ki ves čas nekaj raziskuje in spoznava.”

Natja Klemenčič: “Nehala sem se skrivati in počutim se kot otrok, ki ves čas nekaj raziskuje in spoznava.”

Nekaj mesecev nazaj sem prvič slišala za Hišo radosti. Zgodilo se je čisto po “naključju”, ko sem na profilu prijateljice videla slike, ki jih je objavila. Bilo je nekaj v zvezi z Access Consciousness. Dolgo se že nisva slišali, ampak s tem je dobila mojo radovednost in razložila mi je par stvari o MTVSS in Faceliftu. Nato sem začela raziskovati in se odločila pisati Harisu. Prvi mesec se nama ni uspelo srečati, zato sem se odločila, da se kar prijavim na Access bars in MTVSS.

Priznam, da sem bila malo skeptična in nezaupljiva. Ko sem prvič prišla v Hišo radosti pa sem imela super občutek in dvomi so se počasi razbijali. Kljub temu, pa še nisem čisto verjela, da se mi bo le s pritiskanjem točk na glavi, karkoli spremenilo.

Pa se je. Po prvi prejeti terapiji sem bila zelo zaspana in bolela me je glava. Po drugi, pa se je začelo vrteti v pravo smer.
Počutila sem se bolj celostno, nasmešek kar ni zginil z mojega obraza, ves čas sem povezovala neke stvari, ki so mi bile ves čas jasne, ampak sem jih z leti pozabila, mnenje drugih ljudi je postalo čisto nepomembno, kot da bi se mi vsi odnosi začeli na novo. Vmes sem bila en dan doma, potem pa sem sla se na MTVSS. Name je delovalo, kot masaža celotnega telesa, čisto sem odtavala in moram priznati, da sem med izvajanjem terapije na gospodu, ki sem ga spoznala že na barsih, prejela več, kot ko so tretma delali na meni.

No, ko sem prišla domov, je pa sledil se en šok. Tehtnica je kazala 3kg manj, kot v soboto pred začetkom barsov. Mislim, da sem se dejansko znebila neke teže, s katero sem se obdajala nekaj let. Nehala sem se skrivati in počutim se kot otrok, ki ves čas nekaj raziskuje in spoznava.

Hišo radosti in njihove delavnice priporočam vsem, ki čutijo, da so sposobni več in ki jim notranji jaz pravi, da je to za njih.

Natja Klemenčič po delavnicah Access Bars in MTVSS