delavnice

Kristina je spoznala Access Bars!

Kristina je spoznala Access Bars!

Za Access Bars tretmaje sem se odločila zaradi zanimanja in izkušnje nečesa novega. Moram priznati, da mi že dlje časa ni nič tako vzbudilo radovednosti, kot mi jo je Access Consciousness. Med tretmaji sem občutila celotno telo – od rahlih mravljincev na različnih delih telesa pa vse do močnega vibriranja celega telesa. Vsekakor pa sproščenost, lahkotnost telesa in umirjenost uma po vsakem tretmaju. Sledilo je tudi rahlo čiščenje grla, reakcije pa so bile opazne tudi pri najbližjih – tako fizično (vročina) kot v odnosih. Zanimivo! …

Kako začeti?

Je že čas, da zaživiš svoje neskončne možnosti?

V Hiši radosti izvajamo delavnice Access Consciousness in take, ki jih sami razvijamo. Glavni namen naših dogodkov je, da udeleženci vedno bolj zaživijo svoje življenje po svoje, da postanejo samostojna zavestna izbira, začnejo kreirati onkraj tega, kar smo predvidevali, da je možno, zaživijo lahkotnost in radost s svojimi telesi, zaživijo drugačno sobivanje z ljudmi in z naravo.

Trije miti o opolnomočanju otrok

Trije miti o opolnomočanju otrok

Vsi si za svoje otroke želimo, da odrastejo opolnomočeno, srečno in samozavestno. Kaj pa to pravzaprav pomeni?

V tej realnosti velja prepričanje, da bo otrok v življenju uspel in se znašel, če poskrbimo, da bo ustrezal družbi in če bo dober v šoli. To naj bi bilo zagotovilo za uspeh. Kljub temu pa se zdi, da ni čisto tako.

Posnetki gostovanj v Klepetu ob kavi

Posnetki gostovanj v Klepetu ob kavi

Za vas smo zbrali vse posnetke naših gostovanj v oddaji Klepet ob kavi, ki je na sporedu na TV3 vsak delavnik od 17.40 do 18.55. Jutranje ponovitve so med 7. in 8. uro, ob nedeljah pa je oddaja od 10.15 do 11. ure.

10 ključev do popolne svobode

10 ključev do popolne svobode

Prva stvar, ki jo boste spoznali iz teh desetih ključev je, da je vse izbira. Z njimi in celotnim Access Consciousnessom želimo razširiti vaše zavedanje, da boste spoznali, da imate vedno na voljo še drugačne izbire, za katere morda niste nikoli pomisli, da so mogoče.

Kaja: “Odprla se mi je nova dimenzija v življenju.”

Kaja: “Odprla se mi je nova dimenzija v življenju.”

Hiša radosti in predvsem Haris sta mi odprla novo dimenzijo v življenju. Prečistila sem vse odnose, zamere in slabo voljo. Moje življenje preprosto teče. Odločitve v življenju sprejemam na podlagi lahkosti in teže in vse je kar naenkrat postalo enostavno. Zavedam se, da sem zgolj jaz odgovorna za situacije, v katerih se znajdem, saj si vse kreiram sama. Kar se mi zdi bistveno spoznanje je to, da ni nič dobro in nič slabo, ampak samo je. Od tebe je odvisno kako boš situacijo, v kateri si, dojel. Zavedam se tudi, da je življenje mogoče spremeniti in da lahko spremeniš samega sebe, samo odločiti se moraš. Haris še enkrat hvala!

Kaja

Barbara B. po enem letu Hiše radosti: “I believe I can fly…”

Barbara B. po enem letu Hiše radosti: “I believe I can fly…”

Čutim potrebo, da napišem nekaj po nori delavnici v nedeljo, ki je za mano,…vauu…moram se ti zahvaliti za to izkušnjo, ki sem jo doživela, ki pa je sadež celoletnega “dela” na sebi.

Vse to se ne bi zgodilo, če se ne bi leto in pol nazaj odločila, da namesto, da se smilim sami sebi iz situacije potegnem nekaj več in se na očitke, da ne znam uživati, da ne izražam čustev in podobno odločila, da to staro prtljago odložim. Sprva sem poskusila na terapiji, vendar, ker nisem najboljša pri izražanju, sem opustila, in po brskanju na netu naletela na Hišo radosti. Pritegnili so me opisi in odzivi udeležencev in si rekla, to je zame in se odločila za delavnico Mojster sebe.

Barbara Završnik: “Hvala Hiša radosti za drugačno življenje!”

Barbara Završnik: “Hvala Hiša radosti za drugačno življenje!”

Po znanstvenih meritvah naj bi vsak dan v človeški glavi na dan povprečno švigalo 65.000-70.000 misli in velika večina se jih ponavlja. Kakšna potrata časa, se ti ne zdi? A res rabimo toliko misli? Je življenje res tako zapleteno, da ga moramo vsak dan znova osmišljati? To sem se potihoma spraševala in bolj ali manj uspešno iskala rdeči gumb STOP, ki bi prekinil to nepotrebno zmešnjavo v glavi. Saj poznamo tisti občutek, ko bi rad zaspal, pa zaradi neubogljivih misli ne moreš. In potem te spremljajo še čez dan, nikoli ni miru. Najraje bi pretrgal vse kable, če bi le vedel, kje so… Je možno, da smo ujetniki lastnih misli? Je svoboda le iluzija? Pot iskanja odgovorov na takšna in drugačna življenjska vprašanja me je letos spomladi pripeljala do prav posebne Hiše. Navzven kot vse ostale, odznotraj pa kot nobena druga. Kdo bi si mislil, da bom tam namesto pravih odgovorov našla še nekaj boljšega – prava vprašanja!

Prihajajoče delavnice