občutki udeležencev

Kristina je spoznala Access Bars!

Kristina je spoznala Access Bars!

Za Access Bars tretmaje sem se odločila zaradi zanimanja in izkušnje nečesa novega. Moram priznati, da mi že dlje časa ni nič tako vzbudilo radovednosti, kot mi jo je Access Consciousness. Med tretmaji sem občutila celotno telo – od rahlih mravljincev na različnih delih telesa pa vse do močnega vibriranja celega telesa. Vsekakor pa sproščenost, lahkotnost telesa in umirjenost uma po vsakem tretmaju. Sledilo je tudi rahlo čiščenje grla, reakcije pa so bile opazne tudi pri najbližjih – tako fizično (vročina) kot v odnosih. Zanimivo! …

Nadja Ogrinc: “Kaj če so pravljice bliže resnici od realnosti, ki jo poznamo?”

Nadja Ogrinc: “Kaj če so pravljice bliže resnici od realnosti, ki jo poznamo?”

Če ob rojstvu dobiš darilo življenja, to še ne pomeni, da moraš zlesti v ta lepo zavit paketek in tam za vedno ostati. Če pa se vam že uspe povsem stlačiti vanj, pa vsaj poskrbite, da s seboj vzamete SEBE, da ne boste tako kot jaz, 18 let tavali po temni škatli in naredili vse, da bi se našli, čeprav niti ne veste, koga v resnici iščete. Raje se že prej razglejte naokoli, morda je kje kakšna Hiša radosti. Pravim vam, pojdite tja, pa si boste morda lahko že takoj skreirali nepredstavljivo boljše darilo, ki ga boste zares lahko poimenovali Življenja -z veliko začetnico -, saj bo ustvarjeno čisto po vaši meri.

Kaj če je zame 18 < 1 in je čas samo iluzija?

Boris Gorenc: “Življenje je bolj polno in zanimivo.”

Boris Gorenc: “Življenje je bolj polno in zanimivo.”

Haris, po dobrem letu sem hvaležen, da sem tistega lepa dne poklical in prišel na eno od tvojih delavnic. Po delavnici sva se dogovorila še za osebno seanso. Postal si del mojega življenja.

Življenje je bolj polno in zanimivo. Skupaj s tabo naprej po poti osebne rasti.

Hvala ti.

Boris Gorenc, športni agent in nekdanji košarkar

Natja Klemenčič: “Nehala sem se skrivati in počutim se kot otrok, ki ves čas nekaj raziskuje in spoznava.”

Natja Klemenčič: “Nehala sem se skrivati in počutim se kot otrok, ki ves čas nekaj raziskuje in spoznava.”

Nekaj mesecev nazaj sem prvič slišala za Hišo radosti. Zgodilo se je čisto po “naključju”, ko sem na profilu prijateljice videla slike, ki jih je objavila. Bilo je nekaj v zvezi z Access Consciousness. Dolgo se že nisva slišali, ampak s tem je dobila mojo radovednost in razložila mi je par stvari o MTVSS in Faceliftu. Nato sem začela raziskovati in se odločila pisati Harisu. Prvi mesec se nama ni uspelo srečati, zato sem se odločila, da se kar prijavim na Access bars in MTVSS.

Aleksandra Nkumah: “Naj bi bil telesni proces, pa se mi zdi, da je odklenil nekaj izventelesnega.”

Aleksandra Nkumah: “Naj bi bil telesni proces, pa se mi zdi, da je odklenil nekaj izventelesnega.”

Haris, ti si prav ena poosebljena hvaležnost in veselje! Hvala za to izkušnjo!

Je pa res, da je take občutke kar malo težko ubesedit. Je kot spomin na topel dom.
Brez sodb, omejitev. Spomin, ki je bil že dolgo tega nekam zakopan in je le čakal na pravi čas za rast.
Ko nekaj veš in se naenkrat zaveš, da se res bojiš svoje veličine. In to je velika teža. Dobim prispodobo kot, da sem ujeta v jekleni kletki krivde, sramu in sodb.
In ker sem toliko časa to ustvarjala s takim naporom, del mene se kar noče zaupati, da je izhod res lahko tako lahkoten in enostaven. Da ni potrebno imeti težke strukture, natančnega načrta, da si lahko kar si. In da s tem, ko ziviš sebe na svoj način sploh ni nič narobe.

Stane Perkič po delavnici MTVSS

Stane Perkič po delavnici MTVSS

Že med delavnico MTVSS in zdaj po njej, zaznavam, da sem bolj lažji, svobodnejši, divji oziroma pogumen. Opažam, da je moje telo postalo bolj tekoče, gibčno, gibi so bolj čutni, odločni. Bolj sem usklajen s svojim telesom, spontano se ga več dotikam, negujem in delujem skupaj z njim, postajam eno z njim, v njem več doživljam, več se dogaja. Več se gibljem, bolj svobodno tekam naokoli, telo je postalo bolj lahkotno, živalsko, pretočno in gibčno. Zdaj bolj delujem v sožitju z njim, kot da bi se s pomočjo delavnice usedel v njega in se končno v njem počutim domače, udobno in polno.

Prihajajoče delavnice