izberi zase

Pogosta vprašanja o Barsih, 4. del

Pogosta vprašanja o Barsih, 4. del

Ali lahko Barsi pozdravijo telesne težave in bolečine?

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli od tega.

Primeri nekaterih fizičnih tegob, ki so se spremenile že po samo eni Bars terapiji, vključujejo skoliozo in spremembo ukrivljenih stopal, za katere so zdravniki napovedali operacijo. Takoj po terapiji so izginile tudi različne vrste bolečin po celem telesu.

Veliko ljudi uporablja Barse v kombinaciji z ostalimi orodji Access Consciousnessa in z njimi vplivajo na neozdavljive bolezni -vključno z rakom, artritisom, kronično utujenostjo, depresijo in bipolarno motnjo- da izginejo.

Kako lahko vem, koliko Bars terapij bo potrebnih, da se nekaj pozdravi?

Še enkrat, tega se ne da predvideti. Vsi simptomi ali bolezni bodo izginile, ko boste vi in vaše telo pripravljeni izpustiti vse dejavnike (misli, občutke, čustva, prepričanja, odločitve in sodbe iz kateregakoli življenjskega obdobja), ki vas zadržujejo v neželjenem stanju.

Proces ne poteka linearno. To pomeni, da lahko ena oseba spremeni določeno stanje že po eni sami terapiji, nekdo drug pa jih bo potreboval več. S tem ni popolnoma nič narobe, vsak od nas je drugačen. Kljub temu je mogoče, da na vsaki terapiji z vprašanjem naslovite določen simptom ali težavo in se sprašujete, kaj je potrebno, da se to spremeni ali odpravi. Rezultat je odvisen od osebe, ki prejema terapijo. Več kot si oseba dovoli prejeti, več se lahko spremeni.

Ali so Barsi podobni kot Reiki? Gre za akupunkturne točke?

Barsi niso nikoli prej obstajali na Zemlji, dokler jih ni kanaliziral Gary M. Douglas. Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Access Bars tehnike popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi.

Reiki mojstri so zelo dobri pri učenju Bars tehnike, saj so že seznanjeni z energijo. Izgleda, da ima izvajanje Barsev veliko širši učinek na celotna življenja ljudi, kot bi si ga Reiki mojstri lahko predstavljali.

Je potrebno med prejemanjem Barsev ležati?

Ležanje ni obvezno, vseeno pa klientom omogoča večjo sprostitev, izvajalcem terapije pa lažje in udobnejše delo. Če je ležanje na ravni površini za vas problem, lahko uporabite tudi naslanjač ali podoben nastavljiv sedež.

Kaj o Barsih meni znanost?

Znanost je navdušena nad Acccess Bars tehniko. Barsi so v procesu znanstvenega potrjevanja. V posnetku lahko poslušate priznanega nevroznanstvenika Dr. Jeffrey L. Fannina, ki je bil osupel nad rezultati stanja v možganih, ki ga lahko dosežemo z eno Bars terapijo.

Naučite se izvajati Access Bars terapije na delavnicah v Hiši radosti.

Povzeto po: Access Consciousness Blog

Dotik, ki osvobaja: Access Bars – posnetek iz Klepeta ob kavi