izberi zase

Pogosta vprašanja o Barsih, 2. del

Pogosta vprašanja o Barsih, 2. del

Kdo ima lahko korist od prejemanja Bars terapije?

Vsakdo, ki je pripravljen nekaj časa mirno ležati in prejemati terapijo.

Nekaterim ljudem izkušnja sprostitve ni pomembna in jo dojemajo kot popolno izgubo časa. Ostali, ki so bolj zainteresirani za spremembe in napredek v svojem življenju ter si za sprostitev bolj prizadevajo, so bolj dovzetni za terapijo. Priporočamo, da svoj trud za izvajanje barsov usmerite v te ljudi, ki si želijo sprememb.

Ali lahko Barse izvajamo na otrocih in dojenčkih?Barsk

Otroci in dojenčki imajo od prejemanja Barsov fenomenalno korist. Bolj kot odrasli so  podobni živalim, kar pomeni, da so pogosteje pripravljeni na takojšnje spremembe v svojem telesu in bitju.

Dobro je vedeti, da pri otrocih porabimo manj časa za izvajnje Barsev. Pogosto vam bodo kar sami povedali, kdaj je proces na posamezni točki zaključen in kdaj se lahko pomaknete naprej.

Ali se lahko otroci naučijo izvajati barse?

Seveda! Ker otroci še niso toliko omejeni s prepričanji o tem, kaj je mogoče in kaj ni, lahko izvajajo Barse z veliko večjim učinkom in manj omejitvami. Kljub temu da so otroci res v manjših telesih, so pogosteje pripravljeni biti večji in močnejši od odraslih okoli njih.

Kdo lahko izvaja Barse na drugih ljudeh?

Vsakdo se lahko nauči izvajati Barse. Ni popolnoma nobenih predpogojev ali zahtevanih izkušenj iz zdravstvene nege, anatomije ali maserstva.
Vse, kar je potrebno, je volja do učenja in udeležba na enodnevnem Access Bars tečaju.

Kje se lahko naučite izvajati Barse?

Delavnice Access Bars izvaja več kot 2000 facilitatorjev po celem svetu, v več kot 171 različnih državah. Tehnike se lahko naučite tudi na delavnici v Hiši radosti.

Od kod izvirajo Barsi?

Originalno je to tehniko kanaliziral Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa, leta 1990. Pred tem na Zemlji niso obstajali.

Ali lahko Barsi pomagajo starejšim in bolnim?

DA.

Ali lahko prejemamo Barse med nosečnostjo?

Absolutno!

Ženske, ki so redno prejemale Barse med nosečnostjo, so poročale, da so imele lažji in krajši porod. Mnoge so se izognile vsem nezaželjenim stranskim učinkom.

Naučite se izvajati Access Bars terapije na delavnicah v Hiši radosti.

Povzeto po: Access Consciousness Blog

Dotik, ki osvobaja: Access Bars – posnetek iz Klepeta ob kavi

Preberite še