izberi zase

Orodje tedna! #denar #prevec #dovolj

Orodje tedna! #denar #prevec #dovolj
Tokratno orodje tedna je povezano s kreiranjem denarja. Koliko v svojem življenju kreirate, da imate ravno dovolj, koliko kreirate za stroške, za preživetje? Koliko se ustavljate pri kreiranju, ko je dovolj? Gre za močno realnost, ki jo kreira večina ljudi. Glih, da je dovolj. Samo, da je dovolj. Joj, če bo ta mesec ali prihodnji mesec tudi dovolj.

Accessova orodja so preprosta in takšno je tudi tole. Že večkrat je tega Gary Douglas, Access Consiousness, podal na različnih seminarjih. In sicer vprašanje…

 Kako imam lahko preveč denarja in nikoli dovolj?

Z vprašanjem se temu odpremo v življenju in začnemo to biti in kreirati še več. Tole vprašanje tudi malo zmeša razum, kar je namerno in je zato, da manj želimo pogruntati, kako to narediti, in več dovolimo, da se dogaja na različne načine. Vprašanje si večkrat ponovite vsak dan.

Kaj ste naredili tako življenjsko pomembno, vredno, resnično glede zavračanja darila denarja? Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira neštetokrat? JA? Right&wrong, Good&bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Kakšno je lahko vaše življenje, če imate preveč denarja za uporabiti? Kaj bi vse lahko skreirali?
Kakšne neumnosti uporabljate, da si tega ne izbirate?
Želite vse, kar to je, da se uniči in odkreira neštetokrat? JA? Right&wrong, Good&bad, POD&POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds.

Na mail team@haris.si me lahko še kaj vprašate ali pa mi sporočite, kako vam gre uporaba orodja. Sporočite pa mi tudi lahko, kaj se vam dogaja po spletnih seminarjih in po drugih delavnicah.

Haris Omanovič

 

Naročiš se lahko na prejemanje orodja tedna!

Vsak teden novo orodje osebne rasti v vašem e-nabiralniku. Popolnoma brezplačno.