izberi zase

Barbara B. po enem letu Hiše radosti: “I believe I can fly…”

Barbara B. po enem letu Hiše radosti: “I believe I can fly…”

Čutim potrebo, da napišem nekaj po nori delavnici v nedeljo, ki je za mano,…vauu…moram se ti zahvaliti za to izkušnjo, ki sem jo doživela, ki pa je sadež celoletnega “dela” na sebi.

Vse to se ne bi zgodilo, če se ne bi leto in pol nazaj odločila, da namesto, da se smilim sami sebi iz situacije potegnem nekaj več in se na očitke, da ne znam uživati, da ne izražam čustev in podobno odločila, da to staro prtljago odložim. Sprva sem poskusila na terapiji, vendar, ker nisem najboljša pri izražanju, sem opustila, in po brskanju na netu naletela na Hišo radosti. Pritegnili so me opisi in odzivi udeležencev in si rekla, to je zame in se odločila za delavnico Mojster sebe.

Tisti vikend je bil, kot da bi se mi odprl nov svet, novo dojemanje,…vauuu.. Ja in res TO je bilo TO kar sem iskala. Izredno sem hvaležna, da obstaja nekaj, ki ni samo delavnica, ampak delavnica, ki jo doživiš in začutiš.

In tako se je moje potovanje začelo,…

Znebila sem se veliko drobcenih strahov, čeprav so nekateri še prisotni, bistvo pa je, da bolj uživam, tudi, ko sem sama s sabo, ..Rešila sem se teže v prsih. Skratka vse je bolj lahkotno. Dojela sem , da je bistveno, da imam rada sebe, da SEM in da se cenim in spoštujem. Vedno bolj v ospredje postavljam sebe, precej manj se že prilagajam, in predvsem se družim z osebami, s katerimi mi je ok.

Spoznala sem nekaj izjemnih oseb, s katerimi lahko le uživaš in sem lahko samo hvaležna za njih.

Še bolj opažam lepoto narave in glasbe, predvsem pa ČUTIM. Čutim, kako mi pod tipkovnico zapihlja vetrič (in potem gledam od kje mi piha), čutim kako po nogam lezejo mravljinci, čutim srce,…
Dopuščam in se odpiram prejemanju in zavedanju, poskušam se čim manj zavirati, ker to je res takšna teža,…

Jah in potem so tukaj še telesni procesi, vsak je izjemen po svoje, vsak ti lahko nekaj da, kot košček v mozaiku…
Nedelja…ne vem kaj naj rečem, bilo je kot v transu,..v bistvu se je dogajalo še ponoči in zjutraj,..noro, jah.. sem pomislila na izraz Tantra of life,….ne znam opisat,…občutila sem takšno lahkotnost, kot da bi se lahko dvignila nad telo,..no saj sem rekla I believe I can fly,…I can touch the sky,..

Zato hvala Haris, da SI, da si izjemen, unikaten, neponovljiv, nor, odbit, čuten, intuitiven,..
Hvaležna sem, da sem lahko izkusila čarobnost tvojih delavnic,.. sicer pa gremo naprej odkrivat nove možnosti..:)

Barbara