izberi zase

Tamara: “Kot v filmu Matrica, ko je Neo vzel tabletko in se je resničnost spremenila.”

Tamara: “Kot v filmu Matrica, ko je Neo vzel tabletko in se je resničnost spremenila.”

Nikoli ne bom pozabila prvega dneva, ko sem lani novembra prvič prišla v Hišo radosti, Sedaj vem, da to ni bilo naključje.

Prve spremembe so se začele dogajati že naslednji dan in z vsako delavnico se je moje življenje spreminjalo na bolje, vedno bolj in bolj sem se spreminjala tudi sama. Razne “življenjske” situacije in “človeške neumnosti”, ki so me včasih vrgle iz tira in me zamorile do konca, sem nekako laže izpeljala. Občasno sem začutila čisto radost, lahkotnost,hvaležnost in sem se res iz ganjenosti jokala. Nepopisno čudovit občutek!!! Ker sem to sama izkusila in videla, da je to res mogoče, sem hotela še! …

Hotela sem še več teh občutkov, te magije, te sreče…in sem šla na delavnico Mojster sebe.

Ja, Mojster mi je “obrnil svet na glavo”! Kot v filmu Matrica, ko je Neo vzel tabletko in se je resničnost spremenila. Začelo se mi je dogajati že med samim Mojstrom in se še vedno… Spremembe so več kot očitne, saj so ljudje okrog mene opazili, da sem drugačna. Počutim se kot najstnica, čeprav se bliža 40. leto. Po 14 letih se je v meni ponovno zbudila močna želja po spolnosti. Ne morem biti pri miru, ker me razganja od energije, dobre volje. Sem kot bomba, ki bo vsak čas eksplodirala! Dejansko sem prostor, ne zaznavam nobenih skrbi, dvomov, strahov! Čutim naravo, se jokam, ker sem ganjena! Drugi dan po Mojstru sem vsake toliko časa začutila ljudi, čeprav sem prvi dan po Mojstru imela občutek, da so vsi ljudje okrog mene kot “zombiji” in da sploh ne spadam med njih. To še ni vse!

Takoj, ko sem prišla v ponedeljek v službo (brez prisotnih čustev, odnosa do situacije), sem začutila, da mi ni več v doprinos in sem dala odpoved. V torek sem dobila že novo službo!
Vse to se mi je zgodilo v samo dveh dneh po Mojstru! In se še dogaja!

Kaj vse je še mogoče? Kako je lahko še boljše kot to?
Ne čakajte, čimprej si izberite novo, enostavno in radostno življenje, kjer je vse mogoče!

Neskončno HVALA Haris, Nadja in cela Hiša radosti!!!

Tamara