izberi zase

Access Bars v Ljubljani – med tednom

Access Bars v Ljubljani – med tednom

Petek, 12. september 2014

Se spominjate zadnjega trenutka v vašem življenju, ko ste bili popolnoma sproščeni, negovani in je bilo poskrbljeno za vas? Ali pa je že malo predolgo odkar ste prejeli zdravljenje in prijaznost brez kakršnegakoli obsojanja vašega telesa in bitja?

Ste vedeli, da je v vaši glavi 32 točk, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali? Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju. To je priložnost, da se znebite vsega.

Vsako izvajanje točk lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto, da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje ali učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in veliko več.

Točke so pomagale tisočem ljudem spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem in telesno težo, denarjem, spolnostjo in odnosi, nervozami, stresom in veliko več.

V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vase celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega.

Delavnica Access Bars® je namenjena vsem, ki želijo vse v svojem življenju ustvarjati z lahkoto. images

Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretman.

Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmane.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Kako je lahko še boljše?

Delavnice vodi Ana Omanovič, ki je certificirana izvajalka Access Bars®, certificirana izvajalka Access Body procesov, opravljene ima tudi  Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, Access Level 1 in Body Class.

Termin: Petek, 12. september 2014
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 125 EUR

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).
Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena (60 EUR).

V ceno delavnice sta vključena priročnik in prigrizek. Udobno se oblecite, zraven prinesite odejo, vzglavnik in prenosno masažno mizo, če jo imate.

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omenjeno.

Komentarji

  1. […] tretmana se lahko kasneje naučite na delavnici v Ljubljani v Hiši Radosti, ki bo v petek, 27.  junija 2014, od 9.00 – 17.00 […]