izberi zase

ŽIVLJENJE je lahko drugačno!

ŽIVLJENJE je lahko drugačno!

Ponedeljek, 15. september od 18. do 22. ure

Zbrali se bomo na delavnici osebne rasti v Hiši radosti in skupaj začutili, kako si lahko življenje spremenimo po svoje. Spoznali bomo, kako začeti delovati iz sebe, kaj to pomeni, in kako to lahko uporabimo za spremembe.

Kdo sem jaz? Kaj si zares želim? Kako iti po svoji življenjski poti? Kako zaživeti svojo polnost? Kako se odpreti sreči, ljubezni, radosti, svobodi?

Tokrat bomo odgovorili na taka in podobna vprašanja in tudi na praktičen način začutili odgovore. Življenjske spremembe bomo doživeli že na sami delavnici.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih treh letih vodil več kot tristo delavnic. Deluje intuitivno in se vseskozi uči. Vedno je na svoji poti šel naprej, raziskoval življenje, in to mu je ponujalo vedno več. Na svoji delavnicah uči ljudi po celi Sloveniji, kako začeti delovati iz sebe in živeti svojo srečo.

Ob sami delavnici se bomo tudi družili z drugimi udeleženci in spoznavali čarobne ljudi.

Termin: Ponedeljek, 15. september od 18. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Dogodek je dobrodelne narave. V Hiši radosti ga organiziramo skupaj z društvom botrov otrok TWIMC, ki pomaga revnim otrokom v Indiji in Sloveniji. Glavna projekta društva sta organiziranje botrstva otrok in gradnja sirotišnice.

Udeleženci lahko na delavnici prispevajo prostovljne prispevke in nekomu polepšajo življenje. O samih aktivnostih društva bomo izvedeli več na samem dogodku.

Svojo zgodbo pa bosta z nami delila tudi glavna akterja Igor in Lidija Fischer.

Obvezne predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.