izberi zase

PREBUJANJE ČAROBNEGA SEBE – tridnevni intenziv osebne rasti ob Cerkniškem jezeru

PREBUJANJE ČAROBNEGA SEBE – tridnevni intenziv osebne rasti ob Cerkniškem jezeru

Petek – nedelja, 1. -3. maj 2015

Prvi maj bomo izkoristili za tridnevni intenziv osebne rasti v naravi. Ob Cerkniškem jezeru in v okolici se bomo odpirali sebi, sožitju s svojim telesom in naravo.

Prebujanje čarobnega sebe je mešanica sprehodov po gozdu, delavnic osebne rasti v naravi in osvobajajočih telesnih tretmajev. Skozi skupno druženje in delo na sebi se bomo odprli temu, da v svojem življenju zaživimo še več sebe in spoznamo svojo vsemogočnost, lahkotnost in čarobnost.

Program 4 delavnic: Mojster sebe, Access Bars, Telesni proces MTVSS in Sožitje z naravo.

Daljše opise delavnic najdete na seznamu delavnic s Harisom.

Tekom dneva bomo predvidoma veliko časa preživeli v gozdu ali ob jezeru, kjer bodo potekale delavnice sožitja z naravo in Mojster sebe. V večernih urah v zaprtih prostorih pa bi imeli Access Bars in MTVSS, kar bomo lahko ravno tako preizkušali tudi v naravi.

Cena delavnica je ista, kot je sicer za zgoraj naštete delavnice. Če ste se že udeležili kakšne izmed zgornjih delavnic, imate potem nižjo ceno in je skupna cena drugačna. Delavnica Sožitja z naravo je v tem paketu brezplačna. Prenočišče in hrano vsak plača sam, organizirali pa bomo skupno prenočišče.

Po delavnicah dobite tudi certifikat, da ste izvajalec Access Bars in MTVSS, ki sta dva najbolj priljubljena telesna procesa Access Consciousness.

Delavnice vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Termin: Petek – nedelja, 1. -3. maj 2015
Lokacija: Cerkniško jezero

Cene: Mojster sebe 222 eur, Access Bars 190 eur, MTVSS 80 eur, skupaj 492 eur

  • Za študente, brezposelne in upokojence Mojster sebe stane 180 eur
  • Za ponavljalce je Mojster sebe 80 eur, Access Bars je 95 eur in MTVSS je 40 eur.

Glede na zgoraj napisano si lahko okvirno izračunate, koliko vas stanejo delavnic, sicer pa vam priporočamo, da nas kontaktirate in vprašate za vašo skupno ceno.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Prijave sprejemamo do vključno 22. aprila, vsi interesenti pa se prosim prijavite čimprej, da lažje organiziramo predvsem zaradi prenočišč.

PRIJAVA IN INFORMACIJE: info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Preberite še