izberi zase

Znanost potrdila osupljivo učinkovitost Access Bars tehnike

Znanost potrdila osupljivo učinkovitost Access Bars tehnike

Nevroznanstvenik Dr. Jeffrey Fannin je preizkusil Barse in povedal: “Naredil sem raziskavo in obdelal podatke v različnih oblikah. Rezultati so jasni – dogaja se neverjetna sprememba. Ko sem kasneje še sam prejemal terapijo Barsov, se je jasnost v mojem življenju neverjetno povečala.”

Poglejte si video, kjer Dr. Fannini predstavi svoje rezultate:

Dr. Fannin je želel izvedeti več o Access Consciousnessu, zato je intervjuval Gary Douglasa in Dain Heera.

Dr. Fannin: “Kakšna je vrednost vprašanj in stavka -Vprašal in prejel boš-?”

Gary Douglas: “Z vprašanji omogočimo univerzumu, da nam pomaga dobiti tisto, kar si v življenju resnično želimo. Navajeni smo bili, da moramo vedno najti odgovor, s čimer smo se zelo omejili. Mislili smo, da vemo, kaj je najboljše za nas, v resnici pa vesolje ve to veliko bolje. Z vprašanji se odpremo možnostim, da nam to pokaže. S postavljanjem vprašanj odpiramo vrata k več zavedanju, namesto da poskušamo najti odgovore, zaključke ali razloge, s čimer se zelo omejimo.”

“Ko postaviš vprašanje, brez želje po določenem odgovoru, ti bo vesolje vedno pokazalo nekaj, kar si nisi mogel niti predstavljati, da je mogoče. Vesolje ti bo dalo darila, za katera si vedno vedel, da so mogoča, ampak nihče ti ni nikoli pokazal, kako jih lahko dobiš. To je zame največje darilo. Access je tukaj ves čas. Vedno je osupljivo.”

Dr. Fannini: “Je resnično tako preprosto?”

light-brain_132796_4Dr. Dain Heer: “Po eni strani ja, po drugi ne. Toliko let smo živeli v okolju, kjer smo pogojeno sprejemali samo določene nevrološke poti, ki smo jih ustvarili in zakoreninili v našem svetu in jih dojemali kot edini vir stvarnosti. Kar smo ugotovili je to, da s sojenjem in odločitvami onemogočamo vsem ostalim stvarem, ki niso skladne našim sodbam in prepričanjem, da bi se prikazale v našem svetu ali v našem zavedanju, ker smo jih s sojenjem izključili iz tega. V resnici je preprosto, ampak večina ljudi ima toliko fiksnih stališč, ki jim preprečujejo, da bi z lahkoto prejemali karkoli si izbirajo v svojem življenju. Eno od teh prepričanj je, da je potrebno trdo garati, da lahko nekaj dobiš ali da obstajajo samo določene poti po katerih lahko nekaj ustvarimo in samo določeni načini po katerih nekaj deluje. V resnici pa obstaja veliko enostavnejši način življenja in delovanja.«

Dr. Fannini: “Ali to pomeni, da se svojih ustaljenih vzorcev znebimo tako, da se predamo in smo v dopuščanju?”

Gary Douglas: “Ko smo v popolnem dopušnaju nečesa, nikakor ne postanemo učinek tega. To pomeni, da v zvezi z določeno stvarjo nimamo nobenega fiksnega stališča. Dopušanje pomeni, da nekaj dojemamo brez sojenja, brez stališča. Temu ne bi rekel vdaja, ker bi to pomenilo, da smo obupali. Nihče od nas ni dober v obupoanju. Gre bolj za to, da smo prisotni pri stvari in se sprašujemo –Kaj je to? Kaj lahko naredim s tem? Lahko to spremenim? Kako?-”

Dr. Fannini sprašuje o spremembi: “Ko začneš razmišljati o spremembi sta vedno dva načina -ali jo narediš ali pa odlašaš- zakaj?”

Dr. Dain Heer: “Ljudje mislijo, da bodo s spremembo nekaj izgubili. Imamo idejo, da morajo stvari ostati enake ves čas. Z ustvarjanjem sprememb odlašamo, zaradi strahu, da bo nekaj slabše. Z zavedanjem ljudje ugotovijo, da so spremembe super in da vedno vodijo v nekaj boljšega, tudi če se na začetku zdi težko in boleče. Ko preberete knjigo Being you, changing the world, boste dobili popolnoma drugačen pogled in odnos do sprememb in vaših kapacitet za njihovo ustvarjanje.”

Dr. Fannini: “Kaj je čistilni izrek? Kakšen je namen njegove uporabe?”

Dr. Dain Heer: “Veliko nas je v preteklosti naredilo izbire za katere si želimo, da jih ne bi. Smešno je, da se jih večinoma ne spominjamo več, njihova energija pa je še vedno pristona z nami. Čistilni izrek učinkuje na idejo, da lahko spremeniš svoje izbire in da lahko s svojimi izbirami danes, spremeniš vse pretekle izbire, ki te omejujejo.”

Več o čistilnem izreku si lahko preberete TUKAJ.

Drugačnega načina delovanja, raziskovanja življenja in tehnike Access Bars se lahko naučite na delavnicah v Hiši radosti.

Povzeto po: Access Consciousness Blog