izberi zase

Zavestno izbiranje: Odvisnost od sexa in aseksualnost

Zavestno izbiranje: Odvisnost od sexa in aseksualnost

Sreda, 8. april od 19. do 22. ure

Zavesto izbiranje je sklop delavnic, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj kolektivnih avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega v svojem življenju.

Tokratna tema je odvisnost od seksa in aseksualnost. Spoznali bomo, kaj je odvisnost od seksa, kako do nje sploh pride in kako jo lahko sami zavestno spremenimo. Prav tako pa se bomo lotili aseksualnosti in se naučili tudi to spremeniti. Obe področji sta še kako povezani in nas učita podobnih stvari. Na delavnici bomo skozi praktične vaje naredili velike korake v svojem življenju, da si ga kreiramo čisto po svoje in nehamo biti v primežu omejitev.

Skozi delavnice Zavestnega izbiranje spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju.

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje, in ne samo tistim, ki imate kakršnekoli osebne težave.

Delavnico vodi izkušeni intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na čutni in preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 8. april od 19. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 30 eur

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.