izberi zase

Tri sestavine za uspeh

Tri sestavine za uspeh

Torej si želite biti uspešni? Kaj če ste že uspešni, pa se tega ne zavedate?

Ironično je to, da večina ljudi proslavlja svoj uspeh s tem, da se ozira na pretekle neuspehe.

Ali tudi vi gledate na svoje življenje skozi svoje padce? S čim se več ukvarjate, z uspehi ali neuspehi? Kaj je za vas bolj resnično?

Ozavestiti morate, da z osredotočanjem na neuspehe, tudi če je to z razlogom, da jih ne boste ponovili, v resnici ustvarjate mesto, kjer vam bo spet spodletelo.

Kaj sploh je uspeh za vas?

success-quotes-positivity-no-dramaZa nekatere to pomeni imeti veliko denarja na banki, za druge je to možnost potovanja, za tretje postati slaven…

Kaj si ti definiral kot uspeh? Si ga opredelil kot destinacijo ali je to nekaj neotipljivega?

Kar si želimo je, da spremenimo to realnost, ki je omejena in ne deluje.

Uspeh lahko prepoznate že, če eni osebi spremenite realnost ali pa se spremeni karkoli v vašem življenju.

Nikoli ne morete vedeti, s čim vse, kar naredite ali rečete, lahko to mimogrede ustvarite. Zatorej morate biti pripravljeni, da ste to, kar ustvarja (uspeh), namesto da se oklepate tega, kar ustvarja probleme ali ima probleme.

Tri sestavine uspeha

Ko ste hvaležni za vse, vam nikoli ne more spodleteti.
Ljudje večinoma govorijo o tem, kaj v njihovem življenju jim je všeč in kaj ne. Ali je kaj od tega hvaležnost? Ne, vse to je sojenje in zaključek.

Ko ste hvaležni za vse, kar se prikaže, ne glede na to, kako dobro, slabo ali grdo je, se dinamično odprete prejemanju vsega v vašem življenju. S tem opazite več možnosti in lahko izbirate najboljše zase.

Druga sestavina za ustvarjanje uspeha je pripravljenost prejeti karkoli in to brez sojenja. Ko nimate posebnega odnosa do situacij, niste z ničemer omejeni in vedno lahko prejmete še več tistega, kar je resnično za vas.

Tretja sestavina je veselje. In to ne samo takrat, ko se vam zgodijo dobre stvari. Izberite si, da ste veseli ne glede na to, kaj se dogaja v vašem življenju. S tem se lahko zelo hitro spremeni tudi vaša finančna resničnost.

Kako drugačno je lahko vaše življenje, če ste hvaležni, pripravljeni prejeti vse brez sojenja in če si izberete radost, brez posebnega razloga?

Na  delavnicah v Hiši radosti vam pomagamo, da prepoznate kako uspešni ste v resnici in kako lahko zavestno ustvarite življenje, ki si ga želite.

Povzeto po: Access Consciousness Blog