izberi zase

Sex in partnerstvo

Sex in partnerstvo

Nedelja, 30. oktober 2016, do 17. do 22. ure

Kaj nam v življenju pomeni spolnost in kaj je spolnost onkraj vsega do zdaj znanega? Kaj če je mogoče čisto nekaj drugega? Kakšno je lahko naše življenje in telo, če si dovolimo biti negovalnost, prejemanje, energija, prisotnost, komunikacija s telesi, dopuščanje? In to ne samo v sexu, ampak vedno in povsod.

Kaj vemo, da je možno v odnosih in v partnerstvu? Kakšna so lahko partnerstva? A smo voljni to kreirati? Kakšno je lahko naše življenje, če to kreiramo? Kako smo lahko v odnosih čisto nekaj drugega?

Spoznali bomo, kakšen sex je možen in kakšne odnose si lahko kreiramo v življenje ter kako s tem življenje postane čisto nekaj drugega.

Na tokratni delavnici bomo prejemali in se naučili izvajati telesna procesa Neumnosti seksualnosti in Avtomatski odzivi pri sexu in odnosih. Oba spadata med telesne procese Access Consciousness, ki je skupek različnih orodij, seminarjev, tehnik osebne rasti, prenovitve telesa, življenja in je razširjen po celem svetu.

Na preprost način bomo odstranjevali vse neumnosti, kar se tiče seksualnosti, ki se jih gremo v svojem telesu in v svojem življenju. Seksualnost je v tej realnosti povezana s popolnim sojenjem, s tem pa si onemogočamo prejemanje. Pogosto prejemamo samo od tistih, s katerimi bi imeli spolni odnos in ko bi ga imeli. Ogromno pa imamo omejitev tudi pri prejemanju od teh ljudi oziroma v spolnem odnosu.

Odstranjevali pa bomo tudi vse Avtomatske odzive pri sexu in odnosih, ki jih imamo v svojem telesu in smo jih prejeli od drugih, prinesli s sabo od drugje in jih tudi sami skreirali v svojem telesu. Onemogočajo nam lahkotnost, prisotnost, pristnost, prejemanje, radost in kreiranje skupaj s svojim telesom in drugimi.

Koliko sodimo v svojem življenju, kakšno seksualnost in odnose živimo in kaj če obstaja drugačna realnost in drugačne možnosti?

Delavnica ni namenjena samo ljudem, ki imajo že opazne težave, ampak vsem, ki si želite proces prejemati, se ga naučiti izvajati in zaživeti še več lahkotnosti in sebe skupaj s svojim telesom.

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in drugim? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. 

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 150 vikend delavnic in skupaj več kot 500 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice. Podjetnik je že več kot deset let, razvijal je različna podjetja, deloval v različnih dejavnostih storitev, prodaje, vodenja in trženja. Živi svoje sanje in z veseljem pomaga to živeti tudi drugim.

Haris je certificiran facilitator Access Consciusness, facilitator Joy of Business seminarjev, voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje in Body Class.

Termin: Nedelja, 30. oktober 2016, do 17. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 eur

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Posebna ugodnost: Če se v istem vikendu udeležite tudi delavnice Radost utelešenja, ki je v petek, dobite v paketu še osebno seanso pri Harisu Omanoviču.

 

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.