izberi zase

Radost utelešenja – Joy of Embodiment s Harisom

Radost utelešenja – Joy of Embodiment s Harisom

Nedelja, 2. april, od 18. do 21. ure

Kaj če vseskozi veš, da obstajajo drugačne možnosti življenja na tem čudovitem planetu? Kaj če že vseskozi veš, da je utelešenje lahko nekaj čisto drugega?

Je tole življenje namenjeno temu, da trpimo, smo težki, počasni, nezadovoljni?

Ali pa je čas za radost in lahkotnost, da stopimo ven iz matrice te realnosti in zaživimo neskončne možnosti življenja in vse, kar smo lahko?

Kakšna avantura je lahko življenje?

Telesni proces Access Consciousness, ki ga bomo praktično spoznali je Odstranjevanje čustvenih intenzitet in obnavljanje radosti utelešenja.

Na delavnicah telesnih procesov se učimo komunicirati s telesi, slediti energiji in zaznavati. Vedno znova na različne načine odklepamo in osvobajamo telesa neskončnim možnostim, ki bi jih lahko imelo že vseskozi. Skupaj s telesi gremo skozi procesi spoznavanja, kaj vse je lahko življenje in kaj vse je mogoče.

Iz telesa bomo tokrat odstranjevali čustvene intenzivnosti, težo te realnosti, tesnobo, žalost, ki jo nosimo od povsod, in obnovili radost utelešenja. Telo komaj čaka!

Telesni proces je neskončno, nepozabno razvajanje našega telesa. Življenje na Zemlji pa postane čisto nekaj drugega.

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in sebi? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Temelji, Joy of Business, Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites, Body Class in Advanced Body class.

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Tekom delavnice telesna procesa prejemate in izvajate. 

Termin: Nedelja, 2. april, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 33 eur

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberite še