izberi zase

MOJSTER SEBE v Novi Gorici

MOJSTER SEBE v Novi Gorici

Sobota in nedelja, 13. in 14. december

Mojster sebe je intenzivna celostna prenovitvena energijska delavnica. Spoznaš sebe, začneš delovati usklajeno s sabo in zaživiš novo, svoje življenje. Skozi celo življenje smo bežali od sebe, postajali šibkejši in težji, saj se nam vseskozi nekaj nabiralo. Na Mojstru sebe spoznaš veličino v svojem celem življenju. Obrneš jadra v drugo smer in začneš živeti drugače. Deluješ zase, krepiš se skozi vsako izkušnjo in razvijaš sebe. Naše življenje se spremeni, ker se mi spremenimo.

Aktivirali bomo svoje energijsko polje. Harmonično, polno in pretočno elektromagnetno polje nam omogoča neskončen vir energije in hkrati, da v polnosti živimo življenje na Zemlji. Prebudili bomo pretečnost svojega telesa, odprli energijske centre in zaživeli skupaj z energijo Vesolja in Zemlje. Polnost in naša moč izvirata iz energijskega polja.

Razvijali bomo svojo intuicijo. Čutenje, jasnovidnost in intuicija so osnove življenja. Prebudili jih bomo spet v sebi. Z intuicijo se končno lahko zmanjša delovanje omejiev našega razuma. Povežemo se z informacijami, ki so vsepovsod in si dovolimo vedeti vse. Začnemo se zavedati življenja in Vesolja. Z intuicijo začutiš sebe in kdo si.

Uravnali bomo naše čustveno telo. Naša čustva in občutki so lahko velika ovira v našem življenju. Skozi delavnico se bomo naučili, kako te ovire postanejo odskočne deske. Skozi svoja čustva, občutke in pretekle dogodke v življenju se bomo naučili, kaj življenje sploh je in kako ga začeti živeti svobodno. Vsi dogodki v našem življenju in naš odnos do teh dogodkov so kažipoti, ki jih nismo znali brati. Na delavnici se naučimo sproti učiti iz življenja.

Naučili se bomo, kako se na preprost način soočati s svojimi čustvi in občutki, kaj nam sporočajo in kako se od njih osvoboditi. Začeli bomo živeti svoje življenje tako kot je in ne tako kot bi moralo biti.

Aktivacija energijskega polja srca. Srce je naše središče. S tem, ko ga bomo prebudili, bomo postali močnejši. Močnejše bo naše celo energijsko polje in zaživeli bomo svojo polnost in resnico. Z močnim energijskim poljem srca, ki zraste tudi na cel prostor, smo lažje to, kar smo in lažje živimo svojo resnico.. S tem začnemo živeti, rasti in razvijati sebe.

Vzpostavitev hrbtenice. Ustvarili si bomo močno hrbtenico, ki bo odslej naš steber. Postali bomo pokončni in močni. Delovali bomo s svojo integriteto in iz svoje hrbtenice, ki bo usklajena z našim srcem in celim telesom. Življenje s hrbtenico je življenje, ko se odločaš in se držiš svojih odločitev.

Delovati bomo začeli zavestno. Naše življenje nam ne bo več kreirala naša podzavest, ampak si ga bomo kreirali sami. Z zavestnim delovanjem bomo razstopili podzavestne vzorce in potlačene občutke. Nič več ne bo naše delovanja avtomatsko in podzavestno, ampak se bomo sami odločali o svojem delovanju in svojih reakcijah. 

Začeli bomo delovati iz sebe in iz svoje notranjosti. Skozi celo delavnico vsak posameznik gre sam skozi svoje ovire in z vsako postane močnejši in bolj usklajen sam s sabo. V življenju potrebujemo samo Sebe, vse ostalo je posledica tega. S tem bomo dobili tudi najmočnejšo in najbolj preprosto življenjsko tehniko osebne rasti: “Ozavesti in se Odloči!”, ozavestili bomo svoj problem, se iz njega nekaj naučili in ga preprosto spremenili.

Uskladili se bomo s svojo dušo. Z delovanjem skupaj s svojo dušo postane življenje preprosto. Duša ne potrebuje nič in ima vse, duša z lahkoto kreira, saj je vse že tukaj. Začutili bomo svojo dušni nivo in naučili se delovati iz njega in skupaj z njim.

Ustvarjanje življenja po svoje. Ko sprejmeš svoje življenje in ga vzljubiš, si ga končno lahko začneš tudi zavestno ustvarjati. Prijeli smo krmilo svoje ladje v svoje roke in zdaj lahko gremo, kamorkoli si želimo. Odprti smo vsemu, kar prihaja v naše življenje.

Z delavnico postanemo tudi pretvornik informacij in energije v svojem okolju. Ničemur več se ne bomo izogibali ali se pred čim ščitili. Vse nas bo samo polnilo in vse je del nas. Postanemo en velik Sonček.

Delavnico Mojster sebe je ustvaril in jo vodi intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič. V zadnjih treh letih je razvijal različne tehnike in načine delovanja skozi več kot 300 delavnic. Vseskozi se uči iz življenja in iz delavnic in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Ljudi skozi svoje delavnice po celi Sloveniji uči, kako prevzeti odgovornost zase in za svoje življenje in kako živeti svojo polnost. V tem času je začel projekt Hiša radosti, ki ga tudi vodi. Vedno bolj spoznava, kako preprosta je čarobnost življenja in to vedno bolj na preprost način podaja naprej. Namen projekta je širiti radost po Sloveniji.

Dogodek organizira društvo Svetilnik iz Nove Gorice.

Termin: Sobota in nedelja, 13. in 14. december (sob 10-18h, ned 8-16h)
Lokacija: Občina Nova Gorica
Cena: 222 eur

  • Za študente, dijake, brezposelne in upokojence je cena 160 eur.
  • Ponavljanje stane 60 eur.
  • Možno je plačilo na dva obroka.

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Občutki dosedanjih udeležencev:

“To je bil vikend mojega življenja!
Odslej bom v svojem življenju lahko praznovala svoj rojstni dan 2x na leto.”

Alenka Sedonja

 Zelo dobro se spomnim potovanja po lestvi v svojo globino. Bojim se ozkih prostorov, bojim se globin, ampak takrat se nisem bala ničesar. Šla sem počasi s stikom stopal in letev v globino svoje duše, svojega telesa, kjer sem našla veliko sonce, veliko srce, veliko svetlobe in toplote.

Trezika Vidovič

Nikoli nisem pomislila, koliko stvari se nalaga v meni in me zadržuje v preteklosti, onemogoča sprejemanje trenutkov v sedanjosti in zatira pogled v prihodnost! Preživela sem čudovit vikend v družbi čudovitih oseb. Bila sem na delavnici – Mojster sebe.

Nika iz Črne na Koroškem

Pred seminarjem me sploh ni bilo. Bila sem marioneta v rokah drugih in plesala na njihovo glasbo. In vse sem sama dopustila, ker se nisem cenila, spoštovala, ljubila, si zaupala….Tudi jokati nisem več mogla, na seminarju pa sem izjokala iz duše in srca.

Martina iz Nove Gorice

Mojster sebe ni seminar… in Haris ga tudi ne vodi tako. Je življenje… moje… tvoje… Harisovo. Vsi smo eno in če delujemo kot eno, lahko globje doživljamo svoj namen. Mojster sebe je kot zvezda severnica… vedno ti pokaže pravo pot… tvojo pot… in ni važno, iz katere perspektive jo gledaš… ker si edino ti mojster svojega življenja… kot je rekel buda: “ne verjami nikomur in ničesar, niti če sem jaz to rekel… če se to ne sklada s tvojo resnico”.

Rok Levičnik

Ob vsakem obisku Hiše RADOSTI, znova dojamem, zakaj so jo tako poimenovali. HVALA

Stane Perkič

Sproti s sprejemanjem Sebe opazujem, kako se mi življenje spreminja in vsak dan rišem večjo in še večjo sliko Hvaležnosti, Radosti … Ljubezni.

Gorazd Rituper

Dnevi po delavnici so postali lepši, bolj doživeti, predvsem pa bolj ustvarjalni. Učim se slediti občutkom, saj me vodijo po poti, v katero vedno bolj verjamem. To je preprosto moja pot – edinstvena, najboljša, neponovljiva,…

Janika Kržič

Delavnico bi priporocal vsakemu ki si hoce pomagati. Je odlicna izkušnja in na njej se res veliko naučiš o sebi. 

Zoltan