izberi zase

MOJE SREDE: Ljubosumje in kako delovati

MOJE SREDE: Ljubosumje in kako delovati

Sreda, 2. september od 18. do 21. ure

Moje srede so redne delavnice osebne rasti, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj kolektivnih avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Tokratna tema je Ljubosumje in kako delovati.

Ljubosumni smo lahko na naše bližnje, sorodnike, partnerja, druge ljudi, sodelavce,.. ali pa si preprosto izberemo nekaj drugega. In kaj je onkraj ljubosumja, kakšne so možnosti, kako delovati drugače? Tako da zaživiš sebe, začneš delovati izven omejitev povprečnih ljudi, nehaš tekmovati in se primerjati, začneš živeti sebe ne glede na rezultat, vseskozi si dovoliš vse izgubiti, sprejemaš vse in življenje je tvoje, začneš si ga kreirati po svoje. Vsega tega in še česa se bomo naučili na tokratni delavnici.

Skozi Moje srede spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju. Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega v svojem življenju. Dogodek je namenjen vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje, in ne samo tistim, ki imate kakršnekoli osebne težave.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 2. september od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 15 eur

  • Za obdobje treh mesecev ob enkratnem plačilu je 100 eur.
  • Za udeležence delavnice Mojster sebe je 12 eur.
  • Za študente, upokojence in brezposelne je 10 eur.

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Preberite še