izberi zase

Moč NOTRANJEGA JAZA v Novi Gorici

Moč NOTRANJEGA JAZA v Novi Gorici

Petek, 6. junij od 18. do 20. ure

Predstavljaj si, da je vse mogoče in da lahko v življenju delaš, vse kar si želiš.

Živimo v svetu omejitev. Vsako dan si jih na novo ustvarjamo. Vedno več jih je in vedno težje delamo spremembe. Pa je svet omejitev resnični svet?

Toliko je resničen, kot si ga naredimo resničnega. Sami si ustvarjamo svoj svet, svoje vesolje, svoje življenje. In dokler si ga ne začnemo krojiti sami, nam ga krojijo vsi drugi. Živimo tako življenje, kot ga živi naša okolica. Vse dokler ne zbudimo svojega notranjega Jaza in ne začnemo delovati iz sebe.

Kdo smo mi in kaj pomeni naš notranji Jaz?

V naši globini smo vsemogočna bitja. Ustvarjamo, raziskujemo, barvamo in čaramo svoje življenje. Ravno s tem namenom smo na tem planetu, da sčaramo še nesčarano. Sestavljamo čarovnijo življenja na čisto naš način. Izkušamo vsak svojo edinstvenost in hkrati enost z obiljem vsega.

Notranji jaz je čista informacija, smo mi. Smo točka v Vesolju, ki je brez omejitev. Notranji jaz je vstopnica v novo življenje, drugačno, tako kot si ga želimo sami. Ko odpremo svoj energijski prostor in svoje Vesolje našemu notranjemu Jazu, si začnemo sami ustvarjati svojo realnost.

Na delavnici se bomo naučili enosti z našim notranjim Jazom, dobili bomo spet nazaj Sebe, občutili bomo moč svojega notranjega Jaza in kako si lahko z njim spremenimo življenje in odnose z drugimi ljudmi.

Delavnico vodi intuitivni učitelj duhovne in osebnostne rasti Haris Omanović, ki  vsakodnevno po celi Sloveniji prebuja ljudi, da začnejo delovati iz sebe in živijo svoje življenje. Mnenja o njegovih seminarjih si lahko preberete tukaj.

Termin: Petek, 6. junij od 18. do 20. ure
Lokacija: LUNG v Novi Gorici

Dogodek je brezplačen in poteka znotraj Tedna vseživljenjskega učenja, ki ga organizira LUNG v Novi Gorici.

Sprejemamo predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Na delavnici bomo predstavili tudi vikend delavnico Mojster sebe.