izberi zase

MOJE SREDE: Kako se zabavati in prejemati denar

MOJE SREDE: Kako se zabavati in prejemati denar

Sreda, 16. marec 2016, od 18. do 21. ure

Moje srede so redne delavnice osebne rasti, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj kolektivnih avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Tokratna tema je Kako se zabavati in prejemati denar.

Kakšno realnost smo do zdaj živeli glede prejemanja denarja? Kaj je bilo za nas življenje, kar smo si vseskozi kreirali? Koliko smo izbirali do zdaj iz teže in ker se mora? Kako smo si izbrali šolo, službo?

Kaj če lahko vse še vedno spremenimo? Kaj če je življenje lahko radost in zabava? Kaj če s tem, ko vedno bolj živimo življenje, lahko prejemamo vedno več denarja?

Odprli se bomo popolnoma novi realnosti in novemu življenju polnemu uživanja, zabave, dinamike, plesa, gibanja, nasmehov in polnih denarnic. Kaj vse smo še lahko in kaj je še vse možno?

Kako biti sprememba zdaj in kaj če je vse lahko veliko bolj preprosto? Kaj če je življenje popolnoma nekaj drugega, kot smo mislili?

Z novimi spoznanji bomo z lahkoto pomagali svojim bližnjim, prijateljem in strankam preseči osebne težave.

Skozi Moje srede spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju. Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega. Dogodek je namenjen vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 16. marec 2016, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 15 eur

  • Za obdobje treh mesecev ob enkratnem plačilu je 100 eur.
  • Za udeležence delavnice Mojster sebe je 12 eur.

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.