izberi zase

Kako konstruktivno delovati? – Vrhnika

Kako konstruktivno delovati? – Vrhnika

Ponedeljek, 14. december, od 17. do 20. ure

V življenju se znajdemo v raznoraznih situacijah, eno so lažje, ene težje. Dogaja se v odnosih, v službi, v našem telesu in pogosto ne vemo, kako bi bilo najboljše delovati oziroma delujemo tako kot večina ljudi, ki si vedno znova kreirajo eno in isto ali pa še slabše.

Ravno tako se marsikaj dogaja na globalnem nivoju. Na Zemlji imamo še vedno nasilje, lakoto, enim je res težko in ne vemo, kako bi bilo najboljše delovati, kako to spremeniti. Ljudje smo zelo dobri v tem, kako vse to soditi, razpravljati o tem, vsemu temu nasprotovati, a vprašanje je, če to prinaša spremembo.

Na tokratni delavnici bomo skupaj ozavestili in se naučili, kako bi bilo najboljše ravnati v različnih situacijah doma, v službi, v svojem telesu in vsemu, kar se dogaja na našem planetu.

Spoznali bomo, da je še vedno možno, da si spremenimo življenje in še vedno je možno, da življenje na Zemlji postane nekaj drugega.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Dogodek je dobrodelne narave. Organizira ga Zavetišče Horjul, za katerega bomo zbirali prostovoljne prispevke. Več o Zavetišču Horjul si lahko pogledate na njihovi spletni strani, na samem dogodku pa se bodo tudi predstavili.

Termin: Ponedeljek, 14. december, od 17. do 20. ure
Lokacija: Cankarjeva knjižnica Vrhnika, Tržaška cesta 32, Vrhnika

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še