Top 5

V oddaji Klepet ob kavi: Pogovarjajte se z entitetami brez strahu

Vas mogoče zanima kako se pogovarjati z entitetami brez strahu?
Kaj če so entitete vse okoli nas in je naravno in normalno, da jih vidite, zaznavate, občutite in celo komunicirate z njimi? Koliko energije uporabljate, da blokirate vaše zavedanje o duhovnem svetu?
Prisluhnite Ani Omanovič, ki se bo v tokratni oddaji Klepet ob kavi z voditeljico Jasmino Kandorfer pogovarjala o Entitetah.
Ali se želite naučiti, kako upravljati in delati z vsemi entitetami in energijami, ki se jih zavedate ali pa se pretvarjate, da se jih ne zavedate? In kaj če bi se znebili vsega strahu in odpora do zavedanja entitet? Zares!?

Še več razkrivamo v posnetku …

Pridobivanje večje zavesti o duhovnem svetu vam bo dalo več lahkotnosti in zavedanja o celem vašem življenju.

Pridruži se na kakšni izmed DELAVNIC.

Ana Omanovič je edinstvena in s svojo strastjo do tega kar počne je povabilo za vse, ki si izbirajo več lahkotnosti, več radosti, več življenja! Je nekdo, ki se nikoli ne ustavi, se nikoli ne preda in nikoli ne odneha pri iskanju več življenja, več monosti, več radosti! Za sabo ima ogromno delavnic, seminarjev z udeleženci njenih delavnic in ogromno mednarodnih seminarjev, ki se jih sama redno udeležuje, ker si izbira da je s svojimi izbirami doprinos zase, za druge in za cel svet.

IZBIRA KREIRA z Ano, Harisom & Christel

 

Kaj če bi vedeli, da se vaš celoten svet lahko spremeni z eno izbiro? Če bili voljni biti tako potentni kot ste in izbrati na način, kot samo vi lahko, bi se vse spremenilo?

Kakšna svoboda, možnosti in denar bi vam bili na voljo, če bi sprejeli izziv biti, kdor resnično ste?

Christel Crawford, Ana Omanovič in Haris Omanovič so Access certificirani facilitatorji, ki potujejo po vsem svetu in facilitirajo za zavest in možnosti. Kreirajo tudi življenjski slog, ki nima nič opraviti s tem, kar poznamo sicer, s totalno lahkoto in se ob tem zabavajo.

Facilitirali bodo tudi seminarje, ki spreminjajo življenja na prvem AccessPlayground (Access igrišču) na Kreti, oktobra. Pridružite se jim na treh brezplačnih spletnih seminarjih, z izbiro za udeležbo že sprožite spremembo.

Cena: Brezplačno

Čas in datum: 12.8., 19.8. in 2.9. ob 20ih.

 

 ZA REGISTRACIJO KLIKNI TUKAJ

 

Kako začeti?

Je že čas, da zaživiš svoje neskončne možnosti?

V Hiši radosti izvajamo delavnice Access Consciousness in take, ki jih sami razvijamo. Glavni namen naših dogodkov je, da udeleženci vedno bolj zaživijo svoje življenje po svoje, da postanejo samostojna zavestna izbira, začnejo kreirati onkraj tega, kar smo predvidevali, da je možno, zaživijo lahkotnost in radost s svojimi telesi, zaživijo drugačno sobivanje z ljudmi in z naravo.

Kaj vse lahko skreiramo s telesi?

Kaj vse lahko skreiramo s telesi?

Skozi delavnice telesnih procesov Access Consciousness se učimo delovati skupaj s telesi, komunicirati z njimi in jih odklepati neskončnim možnostim.

Poznamo več kot 60 različnih telesnih procesov, ki bodisi odpirajo telesa neskončnim zmožnostim ali pa odstranjujejo v telesih shranjene omejitve te realnosti. Vse telesne procese se učimo izvajati in jih prejemamo na delavnicah v Hiši radosti.

Prihajajoče delavnice