izberi zase

AKTIVACIJA LETA 2015

AKTIVACIJA LETA 2015

Sreda, 7. januar, od 18. – 21. ure

Pred nami je leto 2015. Leto izjemnih priložnosti za osebno rast in razvoj. Leto, v katerem bomo lahko izkusili več, kot smo doslej v vseh letih življenja skupaj.

Pogovarjali se bomo, kako živeti obilje in polnost. Kako v svoje življenje pritegniti in izkušati čim več. Kako živeti sebe in rasti skupaj s sabo. Kako iti vedno naprej in raziskovati novo.

Energijsko se bomo odprli rasti različnih področij našega življenja v letu 2015. Še bolj se bomo odprli naši družini, partnerstvu in drugim osebnim odnosom, še bolj se bomo odprli rasti na poslovnem področju in našem ustvarjanju v življenju, še bolj se bomo odprli delovanju in kreaciji življenja in sebe in še bolj se bomo odprli čutenju, zavedanju in intuiciji. Življenje je tukaj za nas in skupaj gremo naprej, da ga še bolj zaživimo.

Delavnico vodi intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je zadnjih treh letih in pol je intuitivno razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 120 vikend delavnic in skupaj več kot 400 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Ljudi skozi svoje delavnice po celi Sloveniji uči, kako prevzeti odgovornost zase in za svoje življenje in kako živeti svojo polnost. Vedno bolj spoznava, kako preprosta je čarobnost življenja in to vedno bolj na preprost način podaja naprej. Na čuten način nas pelje tja, kamor ste si od vedno želeli in se sami tega nismo upali.

Termin: Sreda, 7. januar, od 18. – 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cene: 25 eur

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Preberite še