izberi zase

Access kot biznis in biznis kot zabava

Access kot biznis in biznis kot zabava

Četrtek, 1. september, od 18. do 21. ure

Na tokratni delavnici bomo spoznavali, kaj vse so delavnice v Hiši radosti, kaj vse so delavnice Access Consciousness, kaj so seminarji Joy of Business in kaj vse lahko skreiramo v življenju z udeležbo teh dogodkov.

  • Spoznali bomo, kakšna sprememba so lahko te delavnice v našem življenju. Kaj pomeni drugačna realnost s telesi, z ljudmi, kaj pomeni drugačna realnost kreiranja? Kaj je zavedanja in kako se nam življenje spremeni, če si dovolimo biti zavedanje?
  • Pogovorili se bomo, kako iz delavnice Access Consciousness lahko razvijemo svoj posel, kako lahko postanemo terapevt, voditelj delavnic, osebni trener in kako lahko vseskozi vlagamo vase in se razvijamo.
  • Odprli bomo tudi področje radosti kreiranja in spoznavali, kako je lahko posel, podjetništvo, kariera, kreiranje, življenje zabava, radost, lahkotnost in kaj vse lahko skreiramo na tak način ter kakšna sprememba smo lahko za cel svet.
  • Že sama tokrat bolj predstavitvena delavnica bo lahko velik navdih in sprememba v vašem življenju.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in zaživel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar že vemo. Joy of Business seminarji so del Access Consciousnessa in nudijo drugačen vpogled v življenje in poslovno kreiranje. Vsi ti seminarji pa so razširjeni po celem svetu.

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 150 vikend delavnic in skupaj več kot 500 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice. Podjetnik je že več kot deset let, razvijal je različna podjetja, deloval v različnih dejavnostih storitev, prodaje, vodenja in trženja. Živi svoje sanje in z veseljem pomaga to živeti tudi drugim.

Haris je certificiran fascilitator Access Consciousness, voditelj Joy of Business seminarjev, voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje in Body Class.

Termin: Četrtek, 1. september, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Dogodek je brezplačen.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Preberite še