izberi zase

4 vaje za vsak dan, ki vam lahko spremenijo življenje

4 vaje za vsak dan, ki vam lahko spremenijo življenje

Zanimiva stvar glede metod Access Consciousness in Access Bars je, kako hitro in učinkovito delujejo, da spreminjajo stvari. Access Consciousness se sestoji od dobesedno tisočih uporabnih orodij (metod), ki jih lahko uporabimo, da spremenimo katero koli področje svojega življenja.

Verjetno se sprašujete: “Kje začeti?” ali: “Katero metodo naj uporabim?”

Dr. Daina Heera, soustanovitelja Access Consciousness, je nedavno intervjuvala izraelska novinarka Orley Bar-Kima, življenjska trenerka, govornica in avtorica knjig Uporabna inspiracija in Odprite se preobrazbi. Dr. Heer je z nami delil svoje štiri najljubše vaje, ki jih lahko uporabljamo, da z njimi resnično spremenimo svoje življenje. Vaje so sledeče:

1) Začnite svoj dan rekoč: “Vesolje, danes mi razkrij nekaj čudovitega,” in “Če bi si danes zares lahko kreiral življenje, kaj je to, kar bi brez oklevanja izbral?

2) Vprašajte: “Kako je lahko še boljše kot to?” kadarkoli se vam zgodi kaj dobrega in tudi slabega. S tem boste spremenili smer svojega življenja proti višjemu, boljšemu, mogočnejšemu.

3) Prepoznajte, da ste lahko ali obsojajoči ali srečni. Če bi lahko prenehali s sojenjem, bi lahko živeli v popolnoma drugačnem svetu.

4) Sprašujte: “Komu to pripada?” tri dni zaporedoma za vsako misel, občutek in čustvo, ki ga imate. Postali boste govoreča, hodeča meditacija. 98% misli v vaši glavi sploh ni vaših. Ta metoda vam omogoči, da se tega zavedate in s tem ustvarite več prostora v svojem svetu.

Kakšno spremembo bi naredili, če bi vpeljali te metode v svoj vsakdan in jih uporabljali?

Poigrajte se in preizkusite te vaje. Vedeli boste, kaj za vas deluje. In ko se zaveste, da veste več, kot mislite, da veste, se začnete odpirati in spreminjati svoj svet onstran vsega, kar ste do tedaj mislili, da je mogoče.

Še več pa na delavnicah Access Consciousness, ki jih organiziramo v Hiši radosti.

Vir: Access Consciousness Blog

prevedla Nina Vrhunc

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Preberite še