izberi zase

Zaživi svoje ŽIVLJENJE! – Nova Gorica

Zaživi svoje ŽIVLJENJE! – Nova Gorica

Četrtek, 27. november od 17. do 20. ure

Naše življenje in naše telo sta največji darili, ustvarjeni samo za nas. To večkrat pozabimo in živimo vse nekaj drugega. Celo življenje delujemo tako, kot nam govorijo drugi. Celo življenje delamo za druge ter za zunanje vrednote in s tem se samo zaletavamo v zid in temu večkrat ni videti konca. Tudi če nam uspe, še vedno takrat ne občutimo prave sreče in izpolnjenosti. To preprosto nismo mi.

Skozi delavnico se bomo učili živeti in čutiti sebe ter svoje telo. Odprli se bomo novim spoznanjem, novem delovanju in drugačnem življenju. Vse v življenju nas je učilo, da začnemo delovati iz sebe navzven in da je vse v nas.

Naučili se bomo tudi, kako odpustiti potlačena čustva in vse odvečne informacije iz svojega telesa. V sebi nosimo navlako iz celega življenja, zaradi katere se težje premaknemo naprej. Vstopili bomo v bolj lahkotno in preprostejše življenje.

Ko zaživiš sožitje s sabo in svojim telesom, se začne rast skozi celo življenje. Odpremo se polnosti in sreči. Življenje postane čisto nekaj drugega. Spremenijo se nam odnosi, razvijati začnemo svoje potenciale. Začnemo si zavesto kreirati življenje po svoje.

Spoznali bomo, da smo sami sebi največji zaklad in začeli bomo uživati v njem.

Delavnico vodi izkušeni intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na čutni in preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Dogodek organizira društvo obolelih na ščitnici Svetilnik iz Nove Gorice.

Termin: Četrtek, 27. november od 17. do 20. ure
Lokacija: Mestna občina Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, Nova Gorica

Dogodek je brezplačen.

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.