izberi zase

ACCESS BARS delavnice

ACCESS BARS delavnice

Prijava na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127

Termini na www.hisaradosti.com

Access bars predstavlja 32 točk na naši glavi, ki lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Potreben je le nežen dotik. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zdaj zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate.

Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse, kar vam onemogoča, da bi zaživeli sebe. Vpliva pa tudi na vašo okolico in cel planet.

Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje ali učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in veliko več.

Tretma je pomagal tisočem ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem in telesno težo, denarjem, spolnostjo in odnosi, stresom in veliko več.

Več ko z Access bars ‘odklopimo’ omejitev, bolj lahko zaživite sebe, polnost, lahkotnost življenja in neskončne možnosti. Vsakič s prejemanjem barsov vstopimo v novo življenje.

Delavnica Access Bars® je namenjena vsem, ki želite vse v svojem življenju ustvarjati z lahkoto. Po njej boste lahko izvajali tretmaje na drugih, na sebi in se udeleževali naših rednih tedenskih izmenjav. Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretman.

Access Bars so prva in uvodna delavnica v Access Consciusness in je predpogoj za štiridnevni seminar Temelji in nadaljna Accessova izobraževanja v tujini.

Poleg samih barsov se na delavnici naučimo, kar nekaj preprostih in mogočnih orodij za vsakdanjo uporabo in začnemo drugače dojemati in živeti življenje. Delavnica predstavlja vstop v novo življenje.

Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® lahko takoj začnete profesionalno izvajati Access Bars® tretmane.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Termin: www.hisaradosti.com
Lokacija: Lokacijo sporočimo ob vaši prijavi.
Cena: 240 EUR

V ceno delavnice sta vključena priročnik in prigrizek.

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omejeno.

Access Bars je del Access Consciousness.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese,  ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Eden izmed najbolj prepoznavnih procesov je Access Bars. Prisoten je v 173-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil ogromno življenj. Več različnih delavnic redno organiziramo tudi v Hiši radosti.