izberi zase

Zavestno izbiranje: Motivacija za učenje, delo, spremembe in življenje

Zavestno izbiranje: Motivacija za učenje, delo, spremembe in življenje

Sreda, 10. junij, od 18. do 21. ure

Zavesto izbiranje je sklop delavnic, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj kolektivnih avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Čas je, da si izbiramo čisto nekaj novega v svojem življenju.

Tokratna tema je Motivacija za učenje, delo, spremembe in življenje. Pogosto ne najdeš motivacije za korak naprej in spremembe? Želiš si, ampak nikakor se ne lotiš in ne izvedeš želenega ali pa deluješ zelo pozno? Na delavnici se bomo naučili, kako to spremeniti v svojem življenju in kako delovati drugače. Spoznali bomo, kako izpeljati zastavljeno, kako si zastaviti želeno in kako sploh vedeti, kaj si želeti.

Skozi delavnice Zavestnega izbiranje spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju.

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje, in ne samo tistim, ki imate kakršnekoli osebne težave.

Delavnico vodi izkušeni intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na čutni in preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 10. junij, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 30 eur

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Preberite še