izberi zase

Orodje tega tedna! #šeboljše #kreiranje #onkrajsojenja

Orodje tega tedna! #šeboljše #kreiranje #onkrajsojenja

Koliko ste, ko se nekaj zgodi v reakciji, sojenju, analizi, zaključku? Bodisi nekaj sodimo za neuspešno, slabo, narobe ali pa za super, dobro, prav, uspešno. Če nekaj definiramo kot neuspeh, ali s tem kaj kreiramo? Kreiramo s tem še več neuspeha? Kaj če smo lahko preprosto vprašanje Kako je lahko še boljše kot to? in se premaknemo naprej, odpremo se kreiranju več.

Ravno tako ko se nam zgodi nekaj fenomenalnega, ne rabimo to definirati kot nor uspeh, saj s tem lahko omejujemo kreiranje. Kaj kreirate, če ste tudi v super dogodkih povpraševanje po še boljšem, kar vam lahko ponudi življenje?

Kako je lahko še boljše kot to?

Vprašanje pa ni iskanje  odgovorov. Odgovor je realizacija energije, po kateri sprašujemo, odpreš se novemu, neznanemu z vprašanjem. Odgovor je življenje, ki se ti kreira in se vseskozi spreminja. Ni logično, ni kognitivno, ni načina. Dovoliš si to. Izbiraš si to.

Preprosto vsakič in vseskozi si vprašanje Kako je lahko še boljše kot to? Karkoli se dogaja, si to vprašanje. Ne greš v reakcijo, sojenje, analizo, primerjanje, zaključke, ampak vedno greš v novo energijo: Kako je lahko še boljše?

Kaj če si vsaj za ta teden izberete, da poskusite to orodje? In kaj če lahko to postane način življenje? Kaj lahko kreirate?

Na mail team@haris.si me lahko še kaj vprašate ali pa mi sporočite, kako vam gre uporaba orodja. Sporočite pa mi tudi lahko, kaj se vam dogaja po spletnih seminarjih in po drugih delavnicah.

Haris Omanovič

Vas zanima ORODJE PREJŠNJEGA TEDNA?