izberi zase

Kako do boljše (samo) promocije na družabnih omrežjih in v medijih?

Kako do boljše (samo) promocije na družabnih omrežjih in v medijih?

Torek, 9. junij 2015 ob 19. uri

Trendi na družabnih omrežjih se spreminjajo, v poplavi vseh informacij pa je vse bolj pomemben H2H (human-to-human) marketing in osebni piar – (samo) promocija (branding yourself). Kaj to sploh je, kako se promocije na Facebooku in drugih družabnih omrežjih lotiti na pravi način in katera orodja pri tem uporabljati?  Kako ustvarjati zanimive in učinkovite objave, s katerimi boš gradil/a na pozitivnem imidžu in promociji blagovne znamke?

Odgovore na ta in še mnoga druga vprašanja boš izvedel/a na seminarju, ki ga bo izvedla SABINA GOSENCA, izkušena novinarka in voditeljica, predstavnica za odnose z javnostmi in svetovalka za družabna omrežja.

Za koga je primeren seminar?
sab2

Vedno je dobro obnoviti znanje, ki smo ga doslej osvojili, hkrati pa stalno stremimo k novim znanjem. Zato je seminar primeren tako za tiste, ki nimate prav veliko izkušenj s FB promocijo, kot za tiste, ki že urejate kakšno FB stran in ste aktivni še na kakšnem drugem družabnem omrežju. Cross promocija je namreč izredno pomembna, saj digitalni marketing vse bolj stopa v ospredje. Seminar je primeren tudi za vse, ki se vam zdi, da se utapljate v množici informacij in novosti, katerim na spletu vsakodnevno ne morete slediti, ali pa potrebujete “brco v rit” (beri: mentorja, ki vas motivira), da se spravite v akcijo.

S čisto osnovnimi stvarmi se na tokratnem seminarju ne bomo ukvarjali, tako da če je med vami kdo, ki je na področju Facebook promocije čisti začetnik in potrebuje tovrstno svetovanje, predlagam, da Sabino kontaktira privat (preko maila sabina.gosenca@gmail.com).

Termin: Torek, 9. junij ob 19. uri
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: PREDPRIJAVE DO VKLJUČNO 5.6. 2015:  25 € / osebo, PRIJAVE PO 5.6. 2015: 30 € / osebo

Obvezne so prijave na e-mail sabina.gosenca@gmail.com (ne pozabi pripisati svojih podatkov – ime in priimek, naslov, davčna številka, če potrebuješ račun na firmo). Plačilo se izvede po izdanem predračunu.

Število udeležencev je omejeno.