izberi zase

Vpogledi v telo

Pri ThetaHealingu se naučimo izvajati vpoglede v telo oziroma skenirati telo. To pomeni, da energijsko vstopimo v telo človeka, ki ga želimo skenirati, se pogovarjamo z njegovimi organi in na ta način dobimo informacije o človekovem počutju, zdravstvenih težavah in stvareh, ki ga mučijo. Lahko dobimo tudi nasvete kako in kaj naprej, da se stanje izboljša. Skratka organi nam pokažejo naše psihofizično stanje, pokažejo pa nam tudi  razloge za določene težave – na primer, če vas nekaj boli, ste prehlajeni, imate kakšno bolezen, se lahko pogleda katera so tista prepričanja, ki so povzročila te težave. Namreč, večina bolezni in fizičnih težav ima psihološki izvor. S ThetaHealingom si lahko pomagamo, saj z vpogledom v telo izvemo razloge za bolezen in s kopanjem prepričanj jo lahko tudi odpravimo.

V telesu velikokrat najdemo jezo, strah, bes, travme, a tudi srečo, ljubezen, sproščenost in vso ostalo paleto čustev in občutkov, ki jih je človek zmožen … Če ste že dolgo jezni na nekoga, se vam ta jeza toliko časa kopiči v telesu, dokler se ne pokaže na fizični obliki in vas prisili, da nekaj storite glede nje. Če ste sveže zaljubljeni, se tudi to vidi v telesu – morda tisti, ki skenira vaše telo, to občuti kot toploto v prsih, ali pa vidi nasmejano srce, ali pa mu srce celo samo pove, da je zaljubljeno. Informacije pri skeniranju telesa dobimo v različnih oblikah, vendar tudi tu, kot povsod drugje velja, da vaja dela mojstra in da se z izkušnjami naučimo biti sproščeni in neobremenjeni z rezultatom pri vpogledu in zato dobimo tudi več informacij.

Najlepše pri vpogledih v telo pa je, da lahko to čisto vsak dela, saj pogoj ni jasnovidnost ali kakšna druga posebna sposobnost. Ne, čisto vsak se lahko pogovarja z organi in s telesom nasploh. To počnemo že celo življenje, le da se tega ne zavedamo – npr. vedno vemo, kdaj je naš prijatelj slabe volje, čeprav nam tega ne pove ali pokaže.

Na začetnem seminarju ThetaHealinga se med drugim naučimo prisluhniti svoji intuiciji, zavestno čutiti okolico in dobivati iz nje informacije skozi skeniranje.