izberi zase

Celični spomin in Korekcija vida

Celični spomin in Korekcija vida

Sobota, 28. marec od 10. do 16. ure

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 131-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil preko 30 tisoč življenj.

Na delavnici se bomo naučili dva Accessova telesna procesa, in sicer Celični spomin in Korekcija vida. Oba bomo lahko izvajali tudi na drugih in prejeli bomo diplomo oziroma potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Ali ste vedeli, da ima vsaka celica v našem telesu spomin? Celični spomin pomaga odkleniti travme v našem telesu. Pomaga pri telesnih poškodbah – zlomih, vnetjih, opeklinah, po operacijah, pri brazgotinah, padcih ali poškodba katerekoli vrste. Je proces polaganja rok z namenom, da se ustavijo in obrnejo posledice fizičnih travm in brazgotin na telesu.

Tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako da se lahko telo pozdravi samo.

Veliko bolečin v telesu se je v telo zaklenilo že v otroštvu, ko nismo bili niti pozorni na to; celični spomin pa odklepa celice, kjer so blokirane, da lahko nadaljujejo delovanje telesa, kot je potrebno.

Proces je zelo dinamičen in omogoča telesu, da izbere zdravljenje. Uporabljamo ga tako na ljudeh, kot tudi na živalih.

Korekcija vida je telesni proces, ki nam pomaga pri različnih težavah z vidom. Pomaga tudi pri težavah s sinusi.

Vabljeni na dogodek prebujanja v svet večih zmožnosti, več izbire, več življenja.

accessTermin: Sobota, 28. marec od 10. do 16. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 eur

Delavnico vodi Ana Omanovič, ki je certificirana izvajalka Access Bars®, certificirana izvajalka Access Body procesov, opravljene ima tudi  Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, Access Level 1, 2,3 in Body Class.

Ni predpogojev za udeležbo.

Za otroke do 15. leta je obisk brezplačen.

Obvezne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število udeležencev omejeno.