izberi zase

TANTRA OF LIFE s Harisom

TANTRA OF LIFE s Harisom

Nedelja, 14. maj, od 10. do 18. ure

Si za to, da izkusimo, kaj pomeni BITI? Si upaš?

Delavnica Tantra of Life je praktično, energijsko in fizično osvobajanje teles in življenja. Dovolili bomo telesom, energiji in življenju svobodo in da zaplešemo ples življenja.

Spoznali bomo, kaj je zavestni dotik, prejemanje, dopuščanje, zaznavanje, sledenje energiji, kako biti prostor, ki odklepa, vabi, prebuja. Naučili se bomo, kako biti sprememba v svojem življenju, kako imeti aktivno telo in aktivirati telesa drugih ljudi.

Kaj če je celo življenje lahko čaranje z življenjem in telesom? Kaj če smo z vsem lahko povezani in komuniciramo, kreiramo, podobno kot v filmu Avatar?

Kaj če je vse to možno na Zemlji? in kaj je še vse mogoče, če si dovolimo biti mi, vse, kar smo lahko?

Vstopili bomo v popolnoma drugačno resničnost in življenje se nam bo začelo odvijati drugače.

Kaj če ne rabimo več telo uporabljati za prikaz te omejene realnosti? Kaj če ne rabi biti več težko, utrujeno, upočasnjeno, ne rabimo več kreirati telesnih težav in omejitev?

Kaj če je naše telo lahko življenje, narava? Kaj če je lahko ekspanzivno, lahkotno in intenzivno, živo?

Skozi delavnico bomo raziskovali popolnoma nove svetove, nedojemljivo, neraziskano, nepredstavljivo. Delavnica je neskončno cartanje in uživanje za naše telo.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Nedelja, 14. maj, od 10. do 18. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 120 eur

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Preberite še